Borderline

15-12-2021

Net nu ik eens zin heb om in het Nederlands te schrijven krijgt het een Engelse titel, maarja, je komt niet iedere dag op Belgische tv, dus dan is het wel zo leuk om daar in de titel naar te verwijzen.


Het hoort er een beetje bij denk ik. Als je jezelf Yoshi Livo uit Liberland laat noemen kan je verwachten dat er iemand vragen gaat stellen en tot op heden ben ik zo lekker bezig dat ik stom genoeg ben om dat van de daken te schreeuwen. 


Het begon allemaal een jaar of 7 geleden, toen ik met de sexcoin van 5000 euro in 6 maanden tijd een miljoen had gemaakt in 2013. Ik schreef een brief naar mijn bank met de mededeling dat Bitcoin voor mij een fijn gevoel gaf, omdat ik niet zo van die rente hou die op schuldvaluta zoals op een euro van toepassing is. Ik ontving een reactie, dat ik 30 dagen de tijd had om mijn bankpas in te komen leveren nadat ik mezelf had ontdaan van die vervelende euro. Er hadden veel verschillende brieven gestuurd kunnen worden en ik was op dat moment 27 jaar, dus volledig verantwoordelijk voor mijn eigen woordkeuze, maar de brief die ik van mijn RABObank mocht ontvangen was voor mij de aanleiding om de oorlog te verklaren aan de traditionele financiele dienstverlenende instanties. 


Ja, natuurlijk had ik ook mijn excuses kunnen maken, maar of dat ik daarmee mijn bankrekening terug zou krijgen is maar zeer de vraag, gezien de machtspositie die banken in de maatschappij hebben verworven. Ik besloot het over een andere boeg te gooien en verklaarde me Satoshist, een volger van de leer van Satoshi Nakamoto. Op mijn reis naar een alternatief leven struinde ik van Wonderland naar Liberland, maar niet zonder daarbij ogen open te houden voor mijn directe buren. Met behulp van cryptogeld heb ik een ervaring opgedaan die ik graag met iedereen wil delen, vandaar dat ik mij vanaf honderd meter van mijn voordeur laat filmen hoe ik naar huis loop. Ik hou zo veel van het leven dat ik mijn angst om te sterven ben verloren. Ik heb mezelf reeds doodverklaart bij de geboorte van Yoshi Livo, alles wat ik kan toevoegen is vanaf dit moment pure winst.


Mijn zorgen gaan uit naar hen met een naieve blik op het leven. De mensen met goede bedoelingen die, om de vrede te bewaren, hun mond houden als er iets gebeurt wat ze niet aan staat. De vrije val van gebouw 7 op 9/11/2001 zou toch voldoende moeten zijn, dat was ten minste wat het verhaal voor mij in gang zette. Mocht die gebeurtenis geen bellen doen rinkelen, dan waren er toch nog die niet-bestaande massa-vernietigingswapens in Irak, dat is zelfs in de krant gekomen, al duurde het wat lang. Maar nee, tegenwoordig dragen de mensen die mij voor gek verklaren een vies lapje voor hun luchtkanaal en spuiten ze hun kinderen vol met gif. Wat heb ik mij vergist in die mensen, maar het is nog steeds niet te laat en dus hou ik hoop. In mijn meest recente video op youtube besteed ik aandacht aan het Servie is niet te koop protest, maar is het Servie of onze wereld die wordt uitgebuit? Papieren en zelfs digitale nummers zijn geen lithium en mensen zijn geen gebruiksvoorwerp, toch lijken juist die mensen makkelijk voor de gek te houden. 


Die miljoen cryptowinst van de sexcoin waar ik het over had, die ben ik later net zo hard weer verloren. In totaal wel 400 bitcoins die ik ben kwijtgespeeld in mijn leven. Ziet u, ik saboteer mijn eigen droom, omdat ik ergens hoop dat het geen realiteit wordt. Die wereld waar ik in opgroeide, man, wat was dat machtig. Elke week muziek, een goeie baan, alleen die wekker iedere morgen, daar had ik soms wel moeite mee. Toch gun ik de hele wereld zo'n bestaan, als ik inmiddels niet zou denken dat dit een niet te realiseren utopie is. Door een natuurlijke schaarste is die levensstijl van mijn jeugd op lange termijn niet houdbaar en als gevolg van die conclusie heb ik de volgende gedachte:


Doordat Nederland deels onder de zeespiegel ligt is er een constant gevecht met de natuur. Hierdoor leven mensen uit balans, ze leven namelijk in een systeem dat in een continue staat van paraatheid moet verkeren in het gevecht tegen de natuur. Dit gevecht heeft geresulteert in buitengewone innovativiteit mbt watermanagement, maar heeft enkel stand kunnen houden door onderdrukking en uitsluiting. Wil men zich aan de gestelde klimaatwet van 2050 houden dan is mijn advies om het land terug te geven aan de natuur en om ons als Nederlanders over de wereld te verdelen om op die manier de hoogste uitstootreductie van ieder ander land te genereren en een boodschap te verspreiden waarin wij als Nederlands volk duidelijk maken dat onze planeet liefde verdient en dat die liefde onze wortels overstijgt. 


Dat feestje in Amsterdam was heel leuk, maar hoezeer kan je er van genieten als je weet dat het wordt gebruikt als dekmantel om op hoog niveau te chanteren? Daarnaast, waar blijven al die plastic piemels? Als ik Jungle Johnny moet geloven is hij zo massief dat ocean cleanup hem nooit te pakken krijgt. Bovendien, na een tijdje is het wel leuk geweest en vraag je jezelf af in hoeverre je echt nog jezelf bent als je steeds weer dezelfde drugs pakt. Zo ben ik, dat hoort bij mij en terwijl er in Nederland weer een tiener met aids wordt besmet doet een 100+er in Japan zijn tai-chi oefeningen. Wij kunnen als Nederland een heleboel kennis uitdragen, maar wij kunnen minstens zoveel kennis opdoen. 


2050, dat is nog 30 jaar. Tegen die tijd ben ik zelf bejaard. Al die grijze muizen die toch graag willen blijven hebben genoeg tijd om afscheid te nemen van hun tijd en als we dit op een goede manier plannen dan is een extra jaartje meer of minder ook geen probleem. Laten we als Nederlanders een boodschap uitdragen dat wij geven om deze planeet. De afgelopen 70 jaar hebben wij op schandalige wijze misbruik gemaakt van de grondstoffen die wereldwijd beschikbaar zijn, echter zijn die grondstoffen niet verloren als het ons lukt om te leren hoe wij in harmonie met de natuur kunnen bestaan. Al die prachtige locaties waar mensen naartoe willen, die zijn vast op een bepaalde manier op zoek naar expertise, laten we die behoefte invullen. Er zijn genoeg plaatsen om met de natuur in gevecht te gaan. Waarom zoek je het op door meters onder zee niveau te gaan wonen, dat is op termijn vragen om problemen. 


Het geheel is natuurlijk zo maar een idee dat ik op heb gedaan toen de Donau nabij Liberland aan mijn voeten voorbij trok. Ik kan me haast niet voorstellen dat er niet meer mensen te vinden zijn die het aanspreekt om van omgeving te veranderen, zowel de zomer als de winter zijn prachtige seizoenen en momenteel sneeuwt het buiten terwijl ik deze text uittyp. Ik kan met woorden niet omschrijven hoezeer ik een omgeving als deze gemist heb in mijn leven en als ik dan bedenk hoe druk het in Breda kan zijn prijs ik me gelukkig dat ik het hier lekker rustig heb. De zekerheid van mijn groenteboer op de hoek, die een groot deel van zijn assortiment op eigen grond kweekt, en die bij het praten over EFL ineens een flesje zelfgestookte drank wil verkopen. Ik zal het mezelf wel allemaal veel te romantisch voorstellen, maar als je tegenwoordig de reacties leest die mijn gele davisster op facebook teweeg brengt, dan ben ik blij dat ik me momenteel niet in Nederland bevind. De bevolking die er voor kiest om van nu tot 2050 ieder jaar een boosterprik te laten zetten, daar maak ik me niet zo druk om, die hebben hun vrije keuze om hun gedachte te laten bezitten door alles wat ze in hen op laten komen. Zelf richt ik mij liever op een toekomst waarin wij ons autonoom zullen organiseren en een nieuwe vorm van welvaart, in de vorm van geestelijk bewustzijn, zullen ontwikkelen.


Om dit verhaal wat kracht bij te zetten heb ik het volgende voorstel. Ik betaal 1 Miljoen e-Gulden EFL volgens de omschrijving die hieronder volgt, maar enkel indien de waarde van 1 e-Gulden EFL op de beurs van https://freiexchange.com/market/EFL/BTC de waarde van 1 euro per EFL voor 1 week weet vast te houden.

De 1 miljoen e-Guldens zullen als volgt worden verdeelt:


453780 e-Gulden EFL : Yoshi Livo, een warm welkom voor de eerste Liberlanders.

220371 e-Gulden EFL : Sven Hulleman, met vriendelijke groet aan natuurpad.com

105478 e-Gulden EFL : Huig Plug, indien hij van al zijn bezittingen wordt ontdaan richten we een stichting voor em op

22037,10 e-Gulden EFL : Blue Tiger Studio

22037.10 e-Gulden EFL : BLCKBX.TV

22037.10 e-Gulden EFL : Cafe Weltschmerz

22037,10 e-Gulden EFL : Viruswaarheid

22037,10 e-Gulden EFL : Arno Wellens

22037,10 e-Gulden EFL : Keuzevrij Bij Mij

22037,10 e-Gulden EFL : De Andere Krant

22037,10 e-Gulden EFL : Gezond Verstand

22037,10 e-Gulden EFL : Nationale Bond Tegen Overheidszaken

22037,10 e-Gulden EFL : Lezerspoll De Andere Krant/Gezond Verstand 


Dit aanbod vervalt na 19 maart 2022, er geldt geen maximum prijs voor de waarde van e-Gulden EFL. Indien aan de voorwaarde wordt voldaan en de waarde van 1 e-Gulden EFL voor de periode van 1 week of meer boven de 1 euro aan Bitcoinwaarde circuleert hebben de bovenstaande vermeldingen 133.333 e-Gulden blokken de tijd om hun donatie te accepteren. Indien een donatie niet wordt aanvaard komt deze ten goede aan een volgende Yoshi poep.


Stem met je portemonnee, koop e-Gulden EFL, de Bitcoin van Nederland!


EDIT 31-12-2021 deze tekst zal worden vertaald naar het engels, de huidige voorwaarden komen te vervallen, op 3 januari tijdens de bitcoin verjaardagsstream zal een nieuwe tekst worden uitgesproken en gepubliceerd.