Corona II

16-05-2020

6 weken stilte, nou, dan wordt het tijd om wat te schrijven, want wat is er een heleboel gebeurt in de tussentijd. U vraagt zich vast af waarom die lange stilte, maar het vorige verhaal sloot ik af met de mededeling dat alles ook nog behoorlijk fout kon gaan, en fout gaan deed het.


Ik zal u vooraf maar meteen even waarschuwen, dit verhaal staat vol van de aannames die ik niet kan bewijzen, maar nu het nieuws bekend werd dat zelfs Greta Thunberg een deskundige is op het gebied van Corona wordt het volgens mij tijd om ook maar weer eens wat van me af te schrijven.


Vooraf aan het Corona bericht maar eerst even een update over Altilly.com, dat bedrijf heeft 48 uur nadat het vorige bericht geplaatst werd eindelijk het achterste van zijn tong laten zien, gelukkig nog redelijk op tijd, voordat het echte werk is begonnen. Mijn conclusie na een half jaar "samenwerken" met Nayiem Willems en zijn clubje, is dat het bedrijf heel andere prioriteiten heeft dan het op eerste gezicht doet voorkomen. Volgens mij is oplichting via telegramgroepjes de belangrijkste inkomstenbron van deze club en is er absoluut geen ambitie om op lange termijn een vruchtbaar bedrijf neer te zetten. Hoogstwaarschijnlijk zal de beurs op zwart gaan zodra deze aan populariteit gaat winnen, net zoals we eerder al bij cryptopia gezien hebben. Ik adviseer iedereen dan ook om zijn centen niet op deze website te stallen, het risico is simpelweg te groot. Als je keer op keer afspraken niet nakomt en moedwillig een leugen blijft volhouden zit er iets grondig mis. Het bedrijf wil bewust niet uit de schaduw keren, omdat het niet aan wet- en regelgeving voldoet en er is ook geen teken aan de wand dat ze hier ooit aan zullen gaan voldoen. Een behoorlijk risico waar mensen van op de hoogte moeten zijn voor ze met het bedrijf in zee gaan. Het blijft jammer dat ze maanden van vertraging hebben veroorzaakt, maar tegelijkertijd ben ik begonnen met streamen doordat ik geïnspireerd werd via een vacature op hun website, dus ach, daar komen we ook wel weer overheen.


Dan nu het verhaal waar het werkelijk om gaat en wat een verhaal zal het worden. Vandaag de dag is het enorm eenvoudig om te herkennen hoe mensen denken over de "terroristische aanslagen" van 11 september 2001, het mondkapje wat mensen dragen verraad hun standpunt.


Zo, die eerste zin zal de toon wel redelijk zetten, want we zullen de Corona gekte eens een keer op een andere manier belichten dan gangbaar is in de gebruikelijke media kanalen. Ten eerste is daar natuurlijk de dubieuze timing waarop deze crisis uitbreekt. Al zijn de meeste wetenschappers het er over eens dat dit virus onmogelijk door een mens ontwikkeld kan zijn, dat neemt natuurlijk niet weg dat de mens een oneindige hoeveelheid natuurlijke mutaties in een laboratorium kan kweken. Hierbij fabriceren ze dus niet alle eigenschappen onder een microscoop, maar kweken ze steeds weer een andere mutatie vanuit een andere gastheer, tot de natuur geheel uit zichzelf met een enorm dodelijke variant op de proppen is gekomen. En ach, hoe enorm dodelijk dat dodelijk dan precies is doet er eigenlijk niet toe, het gaat er vooral om dat het nieuw en onbekend is, zodat we allemaal verrast kunnen worden met angstige spookverhaaltjes in de gebruikelijke hersenspoel kanalen. En angstig waren die spookverhaaltjes zeker, of sterker nog, dat zijn ze nog steeds, want de tweede golf komt eraan mensen!


Dat een gemiddelde griepgolf meer doden op zijn geweten heeft vergeten we maar even, evenals dat het grootste deel van de besmettingen voortkomt uit het inademen van het virus bij evenementen in afgesloten ruimtes. De kans om als 33 jarige te overlijden aan Corona is kleiner dan wanneer men op die leeftijd deelneemt aan het verkeer, maar de maatregelen zijn er niet minder om. Maar waarom nemen we eigenlijk die enorme strenge maatregelen? 


Nu Greta Thunberg al genoemd is wordt het ook meteen een stuk eenvoudiger om de link te leggen naar het milieu, weet u nog dat we vorig jaar in Nederland ook eindigden met een semie-lockdown? Dat was dan niet om een virus, maar omdat we de afspraken van het Parijs-klimaatakkoord moesten nakomen. Ergens halverwege oktober werd de door onszelf opgelegde stikstof limiet bereik en werd de maximum snelheid verlaagd. Ook werd de mededeling uitgedaan dat boeren de helft van hun veestapel op moesten geven, want ja, al die binnenlandse productie voor vlees wat we exporteren naar het buitenland zorgde ervoor dat er een ander beleid gevoerd moest gaan worden.


Ik heb vanaf dat moment direct aangegeven dat deze semie-lockdown een jaarlijks terugkerend ritueel zou worden. Zo rond oktober halen we onze maximale norm en dat gaan de beleidsmakers hiermee aan de slag om te zorgen dat we de toekomstige uitstoot terug dringen, tot de getallen op 1 januari weer vanaf 0 beginnen en dan kunnen de beperkende maatregelen worden opgeschort tot we wederom aan het einde van het jaar ons zelfopgelegde maximum bereiken. Is dat even makkelijk, zo'n Corona uitbraak, dan kunnen we nu niet de stikstofuitstoot, maar een virus de schuld geven van onze noodzaak om wat minder schadelijke stoffen uit te stoten en hoeven we het klootjesvolk ook niet voor te leggen dat hun levensstijl onhoudbaar is. 


Dan een tweede reden waarom Corona op het perfecte moment komt, de economie. Zoals Bitcoin en andere cryptomunten zoals e-Gulden EFL, ja zelfs die, met zijn beperkte gebruikersgroep, al jaren aantonen is het euro project hopeloos gefaald. Hoeveel miljarden er iedere maand precies moeten worden bij verzonnen om de boel draaiende te houden weet eigenlijk niemand, maar sinds de uitbraak van de COVID-1984 crisis is er een hoeveelheid "geld" bij verzonnen die ongeveer gelijk staat aan de 2020 jaar beschaving die we reeds achter de rug hebben. Zelfs de kapitaalinjecties van 2008 vallen in het niets met het geldgeweld van de afgelopen paar maanden. In de VS gaan de steunpakketten inmiddels met 1000-en miljarden tegelijk onder de hamer, niemand die er vragen bij stelt, want wij begrijpen natuurlijk allemaal dat die verdomde Corona ons geen andere keuze laat, toch? Buiten de "gebruikelijke" monetaire verruiming mogen de overheden daarnaast ook nog even in de buidel tasten om diverse "essentiële" bedrijven het hoofd boven water te houden. Je moet er toch niet aan denken dat Schiphol zijn lease verplichtingen niet kan nakomen? Dan hebben ze al die oliederivaten voor niets afgesloten, nee hup, we lenen toch tegen 0%, dus wat maakt het dan uit dat niemand in de toekomst nog lekker zorgeloos op vakantie gaat?


Dan een derde argument, namelijk die van sociale controle. Wat een uitkomst, die Corona, de perfecte reden om de mensen alvast voor te bereiden op de microchip met een vrijwillig app-je. Met de juiste dosis angst kunnen we ook een vaccinatie paspoort verplichten, dan is het voortaan je eigen keuze als je binnen de landsgrenzen vast zit, want ja, wat maakt zo'n ongeteste vaccinatie nou uit? Gewoon solidair jezelf laten mee prikken, je wilt toch je naasten niet doden met een virus?


Vervolgens worden de argumenten wellicht wat minder duidelijk, maar Netanyahu zal erg blij zijn dat zijn rechtszaak voorlopig is opgeschort en hij dus aan de macht kan blijven. Ook Macron zal niet treuren dat de gele hesjes niet meer kunnen samenkomen en wat moet het toch een fijn gevoel zijn om Trump een lastige herverkiezing op zijn bord te serveren. Ook Rutte legt geen windeieren, zijn populariteit is, gevoed door angst, zelden zo hoog geweest en voor ik het vergeet, wie denkt er eigenlijk nog aan het politieke proces van journalist Assange? Ook in Liberland weet de dictator de crisis handig naar zijn hand te zetten. Zo is er inmiddels een COVID-fonds opgericht waar de nodige duizendjes al naartoe zijn gestroomd, wat wil je ook als gerenommeerde nieuws kanalen je als legitiem bestempelen? De loze beloftes van Vit Jedlicka stapelen zich nog altijd lekker op, zo werd er vrij recent weer een belofte gedaan dat Liberland het lokale ziekenhuis van mondkapjes zou voorzien. Kosten noch moeite werden vanuit Servische kant gespaard om de levering zonder al te veel gedoe doorgang te kunnen geven, maar zoals we van onze leugenachtige dictator gewend zijn werd ook deze belofte niet nagekomen. Maar wat geeft dat als de hele wereld het verhaaltje wordt voorgehouden dat je geld inzamelt voor de slachtoffers van deze gezondheidscrisis? Er is toch niemand die het controleert of benoemd en het klinkt zo lekker maatschappelijk betrokken, toch? 


De huidige politieke elite is al jaren het toonbeeld van landverraad. Middels corruptie handelt deze steevast tegen het belang van het volk en verkoopt de toekomst van het gebied waarover ze regeren aan de hoogste bieder. Dat steeds meer mensen hiervan op de hoogte komen door onafhankelijke nieuwsbronnen is een andere reden om de volgzame meerderheid maar eens een keertje een beloning uit te schrijven. In de nabije toekomst zullen bedrijven en medewerkers beloond gaan worden voor hun volgzame gedrag. U hoeft slechts de regels van de onderdrukkende elite te volgen en de compensatiegelden zullen binnenstromen. Ik zie de McDonalds bedrijven hun juridische afdeling al klaarstomen, hup, restaurant gedeelte dicht, alleen nog afhalen en de gederfde inkomsten claimen bij de overheid. De helft van het personeel eruit en toch evenveel centjes binnen harken, dat moet toch goed voelen.


Dus ja, of dat virus nu uit een laboratorium komt, of daadwerkelijk per toeval is ontstaan, met wat opgeblazen cijfertjes geeft het een perfect excuus om weer een paar maanden langer met de pedovriendjes wat kinderen te kunnen misbruiken. Voor de mensen die deze laatste opmerking wat te ver vinden gaan, pedofilie is wat ons huidige systeem al jaren bij elkaar houdt. Ben je rijk en succesvol, dan wordt het gebruikt om je te chanteren en als volgzaam stemvee wordt je voorgehouden dat het allemaal reuze onnatuurlijk en immoreel is. Hoeveel beroemdheden zouden niet een sexfeestje op het eiland van Epstein (of 1 van de vele anderen) hebben bijgewoond, waarna ze een week laten met wat fotootjes te horen kregen dat hun reputatie met 1 media-bericht ten gronde kon worden gericht? En hoeveel kansloos klapvee roept niet de meest verschrikkelijke dingen over mensen die hun gevoelens voor jonge mensen delen? Zo lang er sprake is van vrije wil lijkt er mij vrij weinig aan de hand, maar dat er bij drogering geen sprake is van vrije wil lijkt met dan ook wel weer vrij eenvoudig aan te tonen. Ach wat laten we ons brein toch makkelijk manipuleren en wat zijn we als kudde toch kortzichtig, het is bijna lachwekkend hoe eenvoudig we de macht uit handen geven.


Laat ik dan nog een perfect excuus voor de Corona gekte noemen, met de mededeling dat er nog zo veel meer te verzinnen is. Wat dacht u van al die miljarden die het merendeel van de Nederlanders gedurende driekwart van hun leven opzij heeft geschoven in pensioen spaarpotjes? Nog nooit spaarde we zo veel geld bij elkaar en dit is het moment waarop de overgrote meerderheid betaald moet gaan worden, wat een perfect moment om mondiaal alle valuta's te herwaarderen. Tuurlijk ontvangt u exact wat u beloofd is, alleen wel jammer dat een Bitcoin, e-Gulden EFL, klompje goud , kopje koffie of een broodje kaas inmiddels een veelvoud waard zijn in verhouding met toen u begon met sparen. 


Mijn lof gaat uit naar alle medestanders die zich verzetten tegen de huidige verhaallijn en ook proberen een alternatief werkelijkheid voor te houden. Persoonlijk "roep" ik al jaren dat we niet hoeven te kiesen tussen Putin of Trump, Baudet of Kuzu, links of rechts. Met de huidige technologische ontwikkelingen is het mogelijk om ons beter te organiseren. Transparanter, dus geen achterkamertjes; Directer, dus geen dictatuur van de meerderheid; Verantwoordelijker, dus niet voor een periode van 4 jaar en laat de volgende de rotzooi maar uitzoeken. Er is een derde keuze, naast links of rechts, en die is volgens mij vrij eenvoudig en geweldloos af te dwingen, ben u er klaar voor? Hier komt ie!


Stop met stemmen! Stop met belasting afdragen!


Die tweede oproep is mogelijk niet legaal, dat neem ik dan maar voor lief. Bedenk goed dat het huidige COVID-1984 verhaaltje u wordt aangeboden door dezelfde mensen die een tijdje terug nog schoorvoetend moesten toegeven dat we zelf ISIS hebben bewapend en gefinancierd. Corona komt uit dezelfde hoek die ons vertelde over zogenaamde massavernietigingswapens in Irak. Dan hebben we nog dat sprookje van 11 september 2001 en dan vergeet ik nog bijna MH17 te noemen allemaal uit dezelfde hoge hoed waar nu de angst voor Corona door gevoed wordt. Als je de alternatieve waarheid eenmaal onder ogen durft te zien, weet je dat financiering van terrorisme in Nederland middels een blauwe envelop plaatsvind en dus niet door je vertrouwen in een cryptomunt zoals EFL uit te spreken.


Dan het eerste punt, stop met stemmen. Vandaag de dag is stemmen nog altijd de manier waarop wij onze goedkeuring geven aan de gang van zaken. Vaak hoor ik dat als je niet stemt je ook niet mag klagen, maar volgens mij is het juist precies andersom. Als je gaat stemmen ga je ermee akkoord dat iemand anders namens jou spreekt en heb je de 4 jaar die daar op volgen dus niets te klagen, je hebt je stem immers uit handen gegeven. Juist als je niet stemt heb je alle reden om te klagen, er is dan kennelijk uit de hele kieslijst van afgevaardigden niemand die jouw gedachtes behoorlijk tot uiting brengt. Over een andere toekomst spreken doen we via het internet al geruime tijd, maar hoe kunnen we nu aantonen dat de tijd voor deze andere toekomst inmiddels is aangebroken? Volgens mij dus door massaal niet meer te stemmen, hoe sterk staan we, als het opkomstpercentages van verkiezingen structureel onder de 33% komt te liggen, als er dus 67% of 2/3e van alle mensen geen goedkeuring meer geeft aan de huidige gang van zaken? Stemmen is nu ons anker van de maatschappij, de manier waarop we het al decennia lang regelen, het lijkt me dan ook logisch dat we via die weg uiting  geven aan de behoefte tot verandering en als zelfs 67% nog te weinig klinkt voor sommige, wat nu als er gewoon helemaal niemand meer bij een verkiezing komt opdagen, hoe legitiem is de volksvertegenwoordiging dan nog?


Helemaal niemand die voor een stemronde komt opdagen is natuurlijk een utopie, want er zijn nu eenmaal te veel mensen die belang hebben in het huidige systeem. Voorop natuurlijk de politici zelf, die hebben geknokt om op die lijst te komen, reken maar dat die een kruisje bij hun eigen naam gaan zetten. De sleutel tot succes in dit verhaal zijn de politie- en legermacht. Onder die politiemacht reken ik dan voor het gemak ook even de financiële politie in de vorm van belastingadviseurs en boekhouders. Dit is in Nederland zo'n significante groep mensen dat ik het zelfs voor mogelijk hou dat het meer dan 50% van de beroepsbevolking omvat, maar voor dit voorbeeld is dat verder irrelevant. Waar het om gaat is dat deze groep handelt vanuit een morele overtuiging dat ze bijdrage aan wat goed is. De wet moet volgens deze mensen worden nageleefd. In theorie natuurlijk een nobel streven, maar vanaf welk moment wordt de wet naleven eigenlijk immoreel? Trek je die grens wanneer je een gezin uit huis plaatst nadat de bank die met een flinke restschuld heeft doorverkocht, of is die grens nog steeds niet bereikt als je een jong verliefd stelletje in de lente aan een strafblad helpt omdat ze hand in hand lopen? Pas als bij de vooraf genoemde groep het besef ontstaat dat de wet die ze naleven hoogst immoreel is geworden is het mogelijk om geweldloos tot een oplossing te komen. 


Als we de groep die het monopolie op geweld toegekend heeft gekregen niet aan onze zijde weten te krijgen zal er in de toekomst een hoop bloed vloeien, terwijl de werkelijke aanstichters van het geweld buiten schot blijven. Het is een helse klus die ik graag op me neem, het enige wat ik daarvoor nodig heb zijn mensen die wat EFL aanhouden en daarmee hun stem onderbrengen bij mij, mocht dit initiatief dan succesvol worden, dan worden deze mensen ook naar proportie beloond, maar als u daartoe niet bereid bent heeft u vast een uitstekend alternatief waar ik zelf nog niet aan gedacht heb en dan wens ik u alle succes toe om dat te realiseren. Hoe dan ook worden het spannende tijden, want waar de massa nu nog in angst leeft voor een virus met een lager sterfte risico dan deelname aan het verkeer, zal over een aantal maanden duidelijk worden wat de economische gevolgen zijn van het kunst en vliegwerk van de pedoclub die ons leven regeert. Mijn voorspelling is dat het feest in oktober pas echt zal losbarsten, dus hebben we nog zo'n 5 maanden om ons hier op voor te bereiden. Ik ga dan ondertussen dit verhaal maar eens naar het Engels omzetten, want hoe graag ik mezelf ook in het Nederlands uit, dit is een verhaal wat de hele wereld aangaat en dan is het dus ook noodzakelijk om je voor een iets breder publiek toegankelijk te maken.


Mocht u vragen of opmerking hebben, dan ben ik bijna dagelijks live te vinden op mijn streamkanaal https://twitch.tv/honklerhangout