De Friezen!

16-12-2021

It giet oan! De Friezen lijken het voortouw te gaan nemen. Waar de Brabanders er wellicht het eerste bij waren heeft de uitbundige levensstijl mogelijk voor wat gefronsde wenkbrauwen gezorgt. Die Friezen krijgen de laatste tijd ineens de smaak te pakken en worden met een hypersonisch getal als maarliefs 4, 4, 4, !!! per week vriend van e-Gulden EFL.


OK, ik geef toe, er is wat sarcasme verscholen in de karakters van deze blogpost, maar zo'n geweldige prestatie gaat niet onopgemerkt en kan ook enkel het werk zijn van een actieve bijdrage van 1 persoon. Daarom bij deze, het is gewoon zichbaar in de vriendenlijst, JOPIE, ik wil je SAUS!!!


Ownee, daarvoor moet je naar 1 van de 10 seizoenen VrijheidRadio luisteren, om Jopie te kennen.


Nou goed, zo ver dan maar weer een mager verhaal, want ja, 4 vrienden op 17 miljoen Nederlanders.... hallo, we zijn al 8 jaar bezig. Kennelijk moet je eerst alles worden afgestolen voordat je begrijpt dat er iets op het spel staat, maar dat is het speelbord wat zich in Nederland heeft ontwikkeld met jaren van olie exploitatie en toeslagen... affaires.


Voordat ik Huig Plug nog even Plug wens ik iedereen een fijne Kerst, want waarom ook niet, het is mijn blogbericht, nietwaar?


Van Sint Juttemus tot Liberland, is wens u een open mondkap  šŸ¤”


https://freiexchange.com/market/EFL/BTC