De Nederlandse moraal

10-03-2020

Ha iedereen, 


ja maar weer een in het Nederlands. Niet dat ik het echt mis, steeds minder, maar er komt zo af en toe wat nieuws mijn kant op, deze keer van de nieuwste beurs die EFL rijk was, guldentrader.com

De listing op Guldentrader.com kwam nog geen jaar geleden tot stand. Een groep genaamd uncensored token benaderde me. Ze wilde graag gelist worden op Guldentrader, maar die partij wilde daar geld voor zien. Of ik dan niet met 10.000 euro over de brug kon komen, dan zou het team van uncensored token in ruil daarvoor een marketing campagne voor EFL gaan voeren, want daar was het team van uncensored zo bedreven in.

Ik stapte naar het EFL team om te vertellen wat er deze keer op mijn cryptopad was gekomen. Ik sprak me positief uit over de uncensored club tegenover de EFL groepsleden. Die waren wat sceptisch, maar ik  verzekerde ze dat het verhaal logisch leek, NLG had net zijn belasting geïntroduceerd, het is meer dan logisch dat mensen na verloop van tijd door de marketingpraatjes heen kunnen kijken als ze al 2 jaar lang geconfronteerd worden met de inflatie die NLG aan de nieuwkomers zo veel mogelijk probeert te verzwijgen. 

Mijn betoog sneed hout en samen met een aantal EFL-ers kwam er 10.000 euro bij elkaar voor een 5 jarige samenwerking met Guldentrader en een marketingcampagne van de uncensored groep. De belofte werd ondertekend en het bedrag werd, deels in EFL, overgemaakt.

Lang verhaal kort, na minder dan een jaar is mij wederom duidelijk geworden waarom Nederland een grote verliezer gaat worden in de aankomende welvaartstransitie. Het gebrek aan karakter is tekenend, van zowel uncensored als Guldentrader. Het minste of geringste wordt aangegrepen als excuus om aan de verplichting onderuit te komen, zelfs persoonlijk welzijn wordt hierbij als argument aangedragen. Men zou eens een vakantie naar regio Liberland moeten plannen om tot nieuwe inzichten te komen op het gebied van persoonlijk welzijn. 

Weet u het nog, hoe ik een maand of 15 geleden op 3000 euro per Bitcoin u aansprak om toch vooral maar wat te kopen?