Gefeliciteerd!

30-09-2018

Gefeliciteerd Max Verstappen, vandaag is je verjaardag! Ondanks dat je dit weekend bijna net zo veel straf oploopt als dat je oud bent, weet ik zeker dat je net als mij eigenlijk al zo veel hebt dat je op die speciale dag eigenlijk al die anderen wat gunt. Ach man, jij hebt al zo veel vrienden, daar hoeven er natuurlijk geen meer bij, maar wat nu als die jou eens een speciaal cadeau zouden geven? Ik weet het wel, dat cadeau is natuurlijk eigenlijk het mijne, maar laat ik nu toevallig gisteren jarig zijn geweest.


Zie je Max, als je al zo veel krijgt, dan gun je die ander ook wat. Die ander heeft eigenlijk alles wat hij al wil, maar daar ontbreekt het nu juist aan. En dat is 'et em, als je wil inhalen is dat een risico, maar het grootste risico is geen risico. 


Wat nu als al die mensen die je iets willen geven dat gewoon direct weer terug krijgen, dat al die felicitaties met een beloning worden bedankt? Dan zouden al die fans zich als vriend met een tweet kunnen uitspreken over jouw verjaardag : https://e-gulden.org/index.php/vrienden_van_de_e-gulden