Koning Wappie

12-01-2022

Dag allemaal Ik ben Liberlander Yoshi Livo en dit is mijn cactus Kriebelpink en op 25 kilometer afstand van Liberland is dit de eerste aflevering van onze nieuwe steam genaamd: "Koning Wappie" De komende maanden zal ik mijn best doen om dagelijks een complitatie te tonen van gesprekken en geluiden van Nederlandse bodem, bij voorkeur Nederlands gesproken of met een Nederlands tintje, want Nederland is een prachtig land met mooie mensen en daarom geniet ik wellicht zelf nog wel het meest van het hele circus wat ik zelf heb opgetuigd. 


Je moet toch ergens maar een roeping voor hebben, nietwaar? Sinds ik me ben gaan verdiepen in het geldsysteem wat vandaag gehanteerd wordt spreek ik me uit over de misvattingen die ik bij het overgrote meerendeel van de Nederlanders ontdekte. Toen ik een jaar of 10 geleden voor het eerst met mijn kennis de straat op ging, waren er veel mensen in de overtuiging dat goud in een kluis de waarde van de euro dekte. Hoe is het toch mogelijk dat mensen zo beetgenomen zijn vraag ik me vaak af, maar sinds een jaar of twee beginnen de puzzelstukjes in elkaar te vallen. 


Het is de media, die een truukje hebben gevonden om de mensen te kunnen controleren en daarom is het van groot belang dat er ook een ander geluid te horen is, zodat mensen wat beter inzien waat er werkelijk aan de hand is. In juni 2019 werd het WEF door de VN gevraagd of ze wellicht wat hulp konden verlenen in het behalen van de sustainable development goals. Via jarenlange indoctrinatiecampagnes zijn we in een realiteit aanbeland waarbij de mensheid als geheel wordt gezien als het probleem voor deze planeet en in zekere zin zit daar een punt van waarheid in. Ziet u, als de mensheid hun waardesysteem niet begrijpt, dan raken dingen uit balans. Sinds vele jaren is er een enorme diefstal aan de gang, zoals deze webpagina al bijna 7 jaar op de voorpagina heeft staan. Deze diefstal begint inmiddels zo zichtbaar te worden dat mensen met mondkapjesverplichting moeten worden afgeleid voor hun troosteloze realiteit, namelijk dat ze kaal worden geplukt door hun naiviteit. 


Iedereen mag er het zijne van denken natuurlijk en Kriebelpink en ik hebben een selectie gemaakt van mensen met een mening die ons wel aan staat. Om de kas bij deze initiatieven wat te spekken, lijkt het ons een leuk idee als we 1 miljoen Nederlandse Bitcoins gaan weggeven. De Nederlandse Bitcoin is de oudste cryptomunt met een Nederlands tintje en aangezien we de komende maanden ons gaan focussen op Nederland staan alle prijzen die we weggeven uitgedruk in e-Gulden EFL. Het leuke van e-Gulden EFL, de Bitcoin van Nederland, is dat het zich speciaal richt op mensen die Nederlands spreken. In 8 jaar tijd zijn er al zo'n 500 Nederlanders vriend geworden van de club en iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om zich aan te sluiten en ook wat ervaring op te doen met het gebruik van een ander geldsysteem. Het grootste verschil met een euro is dat e-Gulden EFL net als Bitcoin een bezit is en geen schuld. e-Gulden EFL is daarmee een soort digitaal goud, waarvan vooraf is bepaald dat het uitgiftemodel in totaal 21 miljoen eenheden in omloop zal brengen.


1.000.000 (1 Miljoen) e-Gulden EFL zal op de volgende manier worden verdeeld:453780 e-Gulden EFL : Yoshi Livo. Dit geld zal worden gebruikt voor het bouwen van een veilige haven voor Liberlanders en anderen met interesse om deze lokatie eens te komen bezoeken.

220371 e-Gulden EFL : Sven Hulleman, voor het initiatief natuurpad.com.

96.934 e-Gulden EFL : Huig Plug, indien hij onder curatele wordt gesteld bekomt het geld toe aan een stichting die opkomt voor de rechten van Huig Plug.

22.037,10 e-Gulden EFL : Blue Tiger Studio

22.037.10 e-Gulden EFL : BLCKBX.TV

22.037.10 e-Gulden EFL : Cafe Weltschmerz

22.037,10 e-Gulden EFL : Viruswaarheid

22.037,10 e-Gulden EFL : Arno Wellens

22.037,10 e-Gulden EFL : Keuzevrij bij mij.

22.037,10 e-Gulden EFL : De Andere Krant

22.037,10 e-Gulden EFL : Gezond Verstand

22.037,10 e-Gulden EFL : MEAS LAW

2.203,71 e-Gulden EFL : Yorn Lukaszczyk

2.203.71 e-Gulden EFL : De Haan op youtube

2.203.71 e-Gulden EFL : V for Valentine

2.203.71 e-Gulden EFL : De Nieuwe Wereld

2.203.71 e-Gulden EFL : Sietske Bergsma

2.203.71 e-Gulden EFL : Maurice de Hond

2.203.71 e-Gulden EFL : Raisa Blommenstijn

2.203.71 e-Gulden EFL : Jan Bonte

2.203.71 e-Gulden EFL : Nationale Bond Tegen Overheidszaken

2.203.71 e-Gulden EFL : Marijn Poels

2.203.71 e-Gulden EFL : Mordechai Krispijn

2.203.71 e-Gulden EFL : Frank Ruesink

2.203,71 e-Gulden EFL : Potkaars

2.203,71 e-Gulden EFL: Sid Lukkassen

2.203,71 e-Gulden EFL: Rypke Zeilmaker

2.203,71 e-Gulden EFL: Doutzen Kroes

2.203,71 e-Gulden EFL: Eva Vlaardingerbroek


Nu komt de grote uitdaging van de komende twee maanden, want op dit moment zijn de Nederlanders op monetair vlak zo ongelettert dat de huidige groep van e-Gulden EFL vrienden een donatie als deze niet kan ondersteunen, er is onvoldoende draagvlak en dus stel ik de volgende voorwaarden:

1. De prijs van 1 e-Gulden EFL moet de waarde van 1 euro per munt bereiken en voor de periode van 1 week boven deze prijs verhandeld worden.

2. Het aanbod vervalt na 19 maart, of wanneer 1 bitcoin de waarde van 200.000 dollar weet te behalen.

3. Na het behalen van de bovengenoemde eisen hebben de ontvangers van het bedrag 6 maanden de tijd (133.333 e-Gulden EFL blokken) om hun e-Gulden EFL adres kenbaar te maken. Na deze tijd zal het donatiebedrag beschikbaar worden gesteld aan volgende initiatieven.

De komende maanden gaan we op dit kanaal aan de slag om mensen voldoende kennis bij te brengen zodat het ons samen gaat lukken om dat magische getal van 1 miljoen bij de bovengenoemde namen onder te brengen. Als we de krachten weten te bundelen zal er een geluid worden uitgedragen waarop niet langer kan worden weggekeken, wat alle Nederlanders immers met elkaar verbind, is dat zij belasting afdragen in euro's aan hun Koning. Voordat  we daar dieper op in gaan in een volgende tekst is het voor nu van belang dat er zo veel mogelijk mensen vriend gaan worden van e-Gulden EFL, zodat ze niet alleen wat kunnen verdienen met het praten over hun nieuwe vriendengroep, maar vooral zodat er mensen eens gaan beseffen dat het geldsysteem wat ze samen gebruiken hen enorme voor- of nadelen kan opleveren. De autonomie is voor sommigen wellicht te veel, dan is dit bji uitstek een een goede kans om daar op een vriendelijke manier achter te komen. 


De komende maanden geven Kriebelpink en ik via ons Rad van Fortuyn e-Gulden EFL, Bitcoin van Nederland, aan de luisteraars en zullen wij ons best doen om alle vragen die op ons afkomen als beste als mogelijk te beantwoorden. Naast filmpjes van bovenstaande initiatieven en personen zullen ze allen als gast worden uitgenodigd om te verschijnen in een toekomstige aflevering van de Koning Wappie show, die dagelijks vanaf een uur of 17.00 Liberland tijd (toevallig hetzelfde als Amsterdamse tijd) live zal uitzenden op meerdere kanalen die in de toekomst nog duidelijk naar buiten gecommuniceerd zullen worden. Wij hopen op de eerste plaats dat de mensen veel plezier zullen beleven aan onze poging een steentje bij te dragen voor de goede zaak en natuurlijk dat we na 2 maanden een enorm apotheose mogen beleven waarbij alternatieve media in Nederland een kapitaalsinjectie kunnen verwachten. 


EDIT: 

https://twitch.tv/koningwappie

https://t.me/koningwappie

https://www.twitch.tv/videos/1264579493