LP

13-12-2022

Dag leden van de LP!


Ik ben jullie nieuwste lid. Mijn naam is Liberlander Yoshi Livo en toen ik op 3 december in de uitzending van VrijheidRadio hoorde dat de LP in begonnen met het accepteren van e-Gulden EFL voor contributiebetalingen kon ik het natuurlijk niet laten om lid te worden. Zelf geloof in niet zo in stemmen met een rood potlood, volgens mij kan je veel beter met je portemonnee of je voeten stemmen en om die reden ben ik inmiddels een aantal jaar woonachtig buiten de EU in een land wat niet is aangesloten bij NAVO, namelijk Servie.

Het leven is goed hier, aan de andere kant van de Schengen grens, en ik geniet met volle teugen van de keuzes die ik in het leven heb gemaakt. Toen ik in 2018 richting Liberland verhuisde noemde de mensen me gek of radicalist, maar sinds de plandemie is het voor mij heel wat eenvoudiger om te duiden waarom ik toch zo'n probleem ervaar met het keurslijf waar de maatschappij ieder individu in wil gieten.

Toegegeven, ik had wellicht vele malen beter af kunnen zijn als ik gewoon voor mezelf had gekozen en niet een eindeloze moeite had gedaan om mijn gevoelens luidkeels te propageren, maar ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is en ik prijs me dan ook gelukkig dat ik tot op heden altijd mijn gevoel heb gevolgt als het op belangrijke beslissingen aankomt. Vandaag ben ik wellicht een cryptopoliticus zonder aanhang, maar het leuke van mijn realiteit, waarin je stemt met je portemonnee, is dat je in tegenstelling tot de regeltjes van de traditionele politiek veel minder aanhang nodig hebt om invloed uit te oefenen.

Als u nu denkt dat stemmen met je portemonnee betekend dat ik uit ben op uw geld dan ziet u dat verkeerd, in tegenstelling, ik wil u hierbij van harte uitnodigen om wat geld te ontvangen. Net zoals ik lid ben geworden van de LP kan u vriend worden van de Bitcoin van Nederland, e-Gulden EFL. Hiervoor ontvangt u een kleine vergoeding in ruil voor de tijd die u investeerd om het voorstel wat dieper te doorgronden en mocht u daarna interesse hebben ontwikkeld om vlak voor de jaarwisseling nog wat liquide middelen van de balans te laten verdwijnen om het belastbaar inkomen wat naar beneden bij te schroeven dan is er op mijn blog sgulden.nl altijd nog een voorstel terug te lezen over de manier waarop u dat voor uzelf kan realizeren, maar let wel, u loopt hierbij het risico alsnog meer belastbaar inkomen over te houden dan waar u mee begon!

Ik kan niet wachten tot het moment dat de realiteit van Liberlander Yoshi Livo zijn intrede gaat doen bij een groter publiek, maar realiseer me meer dan ooit tevoren hoezeer ik mij gelukkig mag prijzen met de rust en kalmte waarin ik me vandaag bevind. Een kans als deze, waarin ik wordt uitgenodigd om als nieuw lid voor uw ledenblad te mogen schrijven grijp ik met 2 handen aan, maar wellicht is alle aandacht die ik naar me probeer toe te trekken wel totaal misplaatst en heb ik geen recht van spreken. Ik laat het aan de vrije markt om die beslissing voor me te maken en zal ervoor zorgen dat ongeacht de uitkomst het jaar 2023 voor mij beter zal verlopen dan al die jaren die er aan vooraf gingen bij elkaar opgetelt. Kennis is iets wat je niet kwijt raakt en dus heb ik alle middelen in huis om die doelstelling te realiseren.

Ongeacht mijn persoonlijke succes bent u hier, op 20 kilometer van nabij Liberland, van harte welkom om eens op bezoek te komen. Vooral in de zomermaanden is het aangenaam vertoeven in de Donau delta en ook als u niet met e-Gulden EFL wil betalen zal ik u hier met liefde en plezier rondleiden en voorzien van leuke adressen om eens op bezoek te gaan.


Vanaf 20 kilometer nabij Liberland wens ik u een hartelijke YOur SHIldren LIVe On voor 2023 en dat u nog maar veel e-Guldens mogen toekomen.  


https://odysee.com/@EFL:c/vriend:c

https://www.sgulden.nl/l/king-honkspiritsee2/