Nieuwjaarswens

15-01-2018

Zo, wat gaat dat vlug. Even een kleine update doorvoeren en voor je het weet zit de eerste maand van 2018 er alweer op. Voor iemand die voor zijn boterham afhankelijk is van Bitcoin heb ik toch echt bar weinig verstand van computers, maargoed het werkt weer en er kan een update worden geschreven.

Gelukkig maar, want er is weer een heleboel te melden. Als eerste natuurlijk het nieuwe jaar wat zo goed is begonnen, zo zijn beide cryptoguldens inmiddels naar de 45 eurocent gestegen, de waarde van de oude Gulden, voor de euro. Of de prijs kan worden vastgehouden zal zich in de loop van de tijd moeten gaan bewijzen, maar het is alvast een leuke mijlpaal aan het begin van het nieuwe jaar, die kan weer worden afgestreept!

Voor mij is het wel duidelijk, Nederland wordt enorm hard ingehaald door cryptogeld. Terwijl de gangbare media kanalen de Bitcoin nu met milieuargumenten proberen zwart te maken, wordt de naam van ondergetekende misbruikt om mensen op het verkeerde been te zetten. Ik weet eigenlijk niet wat ik erger vind, een medewerker van de Rabobank of een eindredacteur bij een verouderd nieuwsmedium, maar beide beroepen zijn in mijn ogen moreel verwerpelijk. 

https://www.ad.nl/economie/cryptomunten-loont-het-nog-om-in-te-stappen~af57d3dc/

Begin december werd ik geïnterviewd, een freelance journalist van AD, of ik wat te melden had over de cryptowereld. Natuurlijk, altijd, aangezien ik via het nieuwe geld het oude overbodig probeer te maken en het hele concept geld uiteindelijk de wereld uit wil helpen. Ik had wel iets te melden ja, aangezien ik in dezelfde week weer eens door wat Bitcoin puristen werd uitgelachen / zwartgemaakt om mijn inzichten. Want Ripple, dat is zo'n slechte munt dat we hem maar Cripple noemen, nou daar was ik het dus niet mee eens en om dat kracht bij te zetten had ik precies voor het interview een flink deel van mijn speelgeld ondergebracht bij XRP, een beetje te veel emotie in de handel dus, ik had zelfs e-Gulden verkocht om Ripple te kopen en daar een leuk stukje over geschreven voor deze site toen een verkeerde update er ineens voor zorgde dat ik meer dan 4 weken geen nieuwe berichten kon plaatsen. Maargoed, deze keer pakte het leuk uit, want in de maand december 2017 speculeerde ik zo een leuke eengezinswoning bij elkaar. Juist op het moment dat ik dacht aan uitstappen werd toen ineens het interview gepubliceerd, inmiddels was die informatie natuurlijk zwaar achterhaald en wist ik het zeker, als de krant zegt dat je moet kopen, dump dan alles wat je maar hebt op de markt, gegarandeerd dat het zakt. En jawel, binnen een week was Ripple gecrashed en kreeg ik een heleboel vragen hoe ik nu toch had kunnen zeggen dat ik mijn munten aan het wisselen was in de Ripple markt. 

Ik heb me voorgenomen Nederland nu echt achter me te laten, de mensen zijn gewoon niet klaar voor me. Ze willen misleid worden en jammer genoeg worden mijn alternatieve gedachtes in Nederland keer op keer afgedaan als ongewenst en gevaarlijk. Ik vind het jammer om te zien dat Nederland zo geconditioneerd is, maar voor mijn eigen geluk zal ik me er bij neer moeten leggen en het achter me moeten laten, want keer op keer worden afgewezen is gewoon niet leuk. Bovendien is de angst gewoon ongegrond, wat ik zal verduidelijken met een voorbeeld. Toen mijn opa kwam te overlijden was er een erfenis. Mijn oom zijn erfdeel werd ondergebracht bij een financieel adviseur. Mijn oom heeft niet zo'n goede gezondheid en kan niet zelf voor zijn geld zorgen, een deel van de erfenis werd gereserveerd om, ingeval van een doorbraak op gezondheidsvlak, een nu nog niet ontwikkeld medicijn direct te kunnen kopen. Helaas liep het iets anders. De adviseur van mijn oom werd verliefd en zijn vriendin was dat ook, maar dan voornamelijk op het geld wat onze fiscalist in beheer had. Had mijn oom dat geld bij zijn familielid ondergebracht (ik zei de gek) dan was het rendement zo groot geweest dat hij nu een eigen laboratorium had kunnen openen en een volledig team chemici aan het werk had kunnen zetten om zelf dat onderzoek te verrichten. 

https://www.bndestem.nl/breda/miljoenenfraude-door-bredase-fiscalist~aba2baa2b/

Het is zo maar een voorbeeld uit mijn persoonlijke leven om aan te tonen hoe verschrikkelijk de gemiddelde Nederlander momenteel naast de werkelijkheid zit, zo geloven de meeste dat hun pensioen volledig zal worden uitbetaald met behoudt van koopkracht, terwijl er sinds een tijdje ieder jaar een maand wordt ingeleverd en een doosje eieren inmiddels meer dan 2 euro kost.

Maargoed, nu het hoofdstuk Nederland zal worden afgesloten betekend dat, dat dit stukje tekst ook een van de laatste in het Nederlands zal zijn. Op 13 december heb ik mijn Liberland staatsburgerschap mogen ontvangen. Daarnaast heb ik een aanbod gekregen om voor Liberland te werken. Werken doe ik enorm graag, maar jammer genoeg moet je in Nederland verplicht het minimumloon in euro's op een bankrekening laten storten en mag je pas daarna de vrije keuze maken hoe je jouw beloning wil ontvangen, daarom kan ik nergens een arbeidscontract tekenen, aangezien ik gemoedbezwaren ondervind bij het incasseren van euro's en ik traditionele banken gelijk stel aan terroristische organisaties die ik dus geen voordeel wil geven. Ook toen ik eind vorig jaar bij de Gemeente Breda even polshoogte kwam nemen zag ik bij de balies van het stadskantoor alleen maar pinkastjes staan en kreeg ik te horen dat een eventuele betaling alleen per pin mogelijk was. Allemaal extra tekenen aan de wand dat Nederland niet zo normaal is als de inwoners ervan veronderstellen en ik met iets enorms groots en goeds aan zal moeten komen wil het ooit doordringen dat de huidige tijd niet zo normaal is als door de meeste van hen wordt verondersteld. Hopelijk kan ik in de komende maanden mijn beweegredenen zo uiteen zetten dat iedere Nederlander daarna zelf inziet dat het beter kan en hij zichzelf te kort doet door maar aan die euro te blijven hangen en te hopen dat er naar zijn stem geluisterd gaat worden als ze met een rood potlood weer een rondje inkleuren. Ter voorbereiding ga ik de komende 2 weken volledig afgezonderd zorgen dat ik van mijn rookverslaving afkom. Daar had ik tot op heden nooit de kracht of wil voor, maar nu het plaatje er in 2017 zo anders uit is gaan zien geeft dat toch wat meer rust om een eerste poging te gaan ondernemen. Dat is dus mijn taak voor de komende 2 weken, niet roken, daarna zien we wel weer verder.