Post Corona 

02-04-2020

Vandaag ben ik boodschappen gaan doen en heb ik een video gemaakt over mijn aankomende interview met Nayiem Willems, CEO van Altilly.com. Zondag 5 april a.s. om 17:00 Liberland tijd is hij te gast op mijn TWITCH kanaal, maar voor dat moment aanbreekt wil ik de situatie van nu graag omschrijven, want ik realiseer me meer dan ooit hoe uniek het leven is wat ik tot nu toe leef. 


Op mijn TWITCH kanaal bespreek ik hoe de Corona crisis de aanleiding zal blijken voor de monetaire reset van het geldsysteem. In zijn algemeenheid kan je zeggen dat ik vrij weinig respect heb voor dat dodelijke virus, wat ik gekscherend COVID-1984 noem, en ik heb al helemaal geen respect voor de extreme voorzorgsmaatregelen die er voor worden genomen. Misschien is het karma, maar ik vertoon ineens alle symptomen, daarom dus ook dit artikel, ik heb behoefte aan een samenvatting.


Vorige week zaterdag kwam Klaas Knot naar de studio van 1Vandaag om het publiek voor te lichten over de economische gevolgen van de Corona crisis. Hij meldde dat wat iedereen toch al lang al wist, namelijk dat de Nederlandse pensioenen een onhoudbaar sprookje zijn, nu door Corona definitief waarheid is. Wat moest ik lachen toen die man dat zei, van verdriet welteverstaan. In Nederland wist helemaal niemand dat die pensioenen een onhoudbaar sprookje waren, laat staan dat de Nederlanders begrijpen dat het in werkelijkheid een levende nachtmerrie is. Dat komt, omdat de mensen hun gehele leven lang zijn voorgelogen. Pas in de laatste paar jaar wordt er ineens gedaan alsof deze kennis algemeen gedeeld wordt, maar het uiten van de opvatting zorgt bijna standaard voor conflict, omdat men in Nederland dus ABSOLUUT niet al lang wist hoe onhoudbaar hun sprookje eigenlijk precies is, zoals Klaas Knot via zijn mediavrienden ons van wel probeert voor te liegen.


Voor hen die het niet meer weten, ik volgde de opleiding accountancy en werkte iedere dag met duizenden, zo niet miljoenen euro's. Maar hoe goed ik ook wist waar die euro's precies op de balans terecht moesten komen, de kennis over wat die euro precies was is mij nooit verteld. Als je er dan vervolgens met wat INTERNET speurwerk zelf achterkomt hoe de vork in de steel zit, dan begrijp je wel waarom die informatie niet wordt gedeeld. Die misleiding en leugens hebben er voor gezorgd dat mensen zich kunnen hebben ontwikkelen in een enorm veel sneller tempo dan wanneer die misleiding niet van toepassing zou zijn geweest. Precies in dat moment van de geschiedenis in de mensheid, het moment vol van ontwikkeling en onwetendheid,  zag ik het levenslicht.


Mijn ouders hebben elkaar ontmoet in hun tienerjaren, zijn tot de dag van vandaag gelukkig samen, hebben elkaar ook altijd bijgestaan in moeilijke tijden en dit jaar gaat mijn vader met pensioen na een volle loopbaan bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt, een prachtig afscheidsfeest is reeds achter de rug, alleen jammer dat zijn zoon niet bij dat feest was. Sorry nog pa, ik maak me gewoon zo druk over iedereen die ik door je heb leren kennen, want dat zijn stuk voor stuk allemaal enorm toffe mensen waarmee ik het beste voor heb en die het helemaal niet verdienen om zo voorgelogen te worden.


Maarja, die leugens zijn dus wel essentieel voor hun overleven en dat is iets waar men liever voor weg kijkt. Als je die spiegel maar blijft voorhouden ontstaat dat eerder genoemde conflict en wordt het eigenlijk onmogelijk gemaakt om echt tot een constructieve oplossing te komen. Wie niet horen wil moet voelen, wat overigens niet verwijst naar de warme opvoedstijl die ik van huis heb meegekregen, dat geldt voor iedereen. Daarom moet ik die opvoedstijl ook benoemen en verdedigen, anders grijpt een groepje haattrollen het aan om met leugens en bedrog mij te laten boeten voor het niet verkopen van mijn ziel 2 jaar geleden, zoals ik eigenlijk wel beloofd had.


Voor degene die zich nu afvraagt wat hij aan het lezen is en waar het allemaal over gaat, ik wil slechts duidelijk maken dat ik een gewone Bredanaar ben, maar dat dit eigenlijk allemaal niet zo gewoon is door de tijd waarin ik geboren ben, namelijk de tijd van het INTERNET. Zonder dat internet was ik nu accountant die miljoenen euro's controleert, zonder ooit te weten wat die euro nu precies is, net zoals al die mensen voor mij die dat dus niet wisten omdat ze niet met het INTERNET zijn opgegroeid.


Maar bij mij ging het anders, want ik werd dus geboren in de tijd dat het internet is ontwikkeld. Hierdoor werd het voor mij mogelijk om informatie tot mij te nemen die van mensen af kwam met een tegengesteld belang, zo las ik op een dag de whitepaper van Satoshi Nakamoto. Ik begreep er niet veel van op dat moment, maar vond het wel reuze interessant. Ik ben nu eenmaal van een leeftijd waarop de blockchain een enorme impact gaat hebben op mijn leven, veel meer dan bijvoorbeeld mijn ouders, die tot de dag van vandaag nog relatief weinig invloed hebben ondervonden, behalve dan dat ze een zoon hebben die er helemaal wild van is.


Deze onwetendheid zal vanaf dit moment enorm vlug gaan veranderen, want mensen hebben momenteel alle tijd om vanuit quarantaine zich te verdiepen in datzelfde verhaal wat volgens Klaas Knot allang algemene kennis is. Het is dan ook deze tijd van quarantaine die zorgt voor de legitimiteit van het excuus van Klaas. De informatie over ons geld en de pensioenen is immers algemeen bereikbaar, het is slechts dat de communicatie kanalen van hen die zonder internet geboren zijn de informatie zo vertroebelen dat de waarheid je via die weg nooit zal bereiken. Ja, pas nu, nu dat de baas van de bank heeft verteld dat hij er al lang en breed van op de hoogte was en dat verlies dus nu gaat nemen, want ja, Corona.


Ik was er dus als eerste internet generatie wel van op de hoogte, van al die leugens, list en bedrog. Mijn eerste herinnering in dat rijtje moet toch wel Srebrenica zijn,  gevolgd door de aanslagen op datum 11 september, Sadam Houssain, Ghadaffi, ISIS, het is allemaal te herleiden naar het geld systeem, maar als je dat zegt dan wordt je een samenzweringscomplot verweten door de mensen die een koning als hun staatshoofd erkennen. De verhaallijn die de mensen in Nederland gevoerd wordt kan makkelijk worden volgehouden, indien de overheid die wordt aangevallen omver wordt geworpen blijft er immers weinig oppositie over om geluid te maken en de waarheid wordt in het volle zicht verborgen, alles oranje is immers fantastisch.


De Nederlandse koning heeft een erfenis ontvangen die hij draagt als een leeuw en waar het land trots op mag zijn. Ik geloof werkelijk dat ik deels zijn boodschap uitdraag, want hoeveel anders had het mij in het leven kunnen verlopen met al die rare fratsen die ik mezelf door deze unieke tijd heb kunnen permitteren. Om het nog maar een keer op te sommen, van anonymous, naar studentenprotest, voor mij een kampeer avontuur organiseren als oploop naar de grote kans om al die gedachtes tot uiting te laten komen. Iedere kans is een risico en wat ben ik, met dat virus van vandaag in het achterhoofd en de toeloop naar een nog grotere gebeurtenis in de niet al te nabije toekomst, blij dat mijn kansen tot vandaag nog niet heb ingevuld. Als ik die kansen, bijvoorbeeld die van twee jaar geleden, wel had ingevuld was ik als nuttige idioot mijn vrijheid kwijtgeraakt en had ik door mijn onbevangenheid niet in de gaten gehad hoe mensen om mij heen me aan het voorliegen zijn. 


Een grafiek die ik me altijd in gedachte neem is die van de wereldbevolking. Deze is exponentieel gegroeid en dat betekend dat die ook weer een keer moet corrigeren. Mogelijk dat het Corona virus hier een rol in zal spelen, al heb ik zelf altijd verwacht dat schaarste van voedsel de doorslag zou geven. Het leven van een Nederlander gaat gepaard met een enorme dosis vertrouwen in de overheid. In de laatste 70 jaar heeft dat vertrouwen zich ruimschoots uitbetaald. Grootste oorzaak is de succesvolle NAVO samenwerking die de oliebelangen in die periode succesvol heeft verdedigd. Het risico van dit vertrouwen zit hem in het vermogen om in je eigen levensvoorzieningen te voorzien. In Nederland koop je de boodschappen in de supermarkt en als daar iets mis mee gaat is er eigenlijk niemand die voor zichzelf voldoende voedsel veilig kan stellen. Mensen hebben een jacuzzi in de tuin en verbouwen daar geen aardappelen, waarom zou je ook als je ze voor een prikkie kan kopen?


Zoals benoemd wordt je met deze gedachtes raar aangekeken in Nederland. Er is niemand die wil horen dat al die wonderschone beloftes waarschijnlijk niet bewaarheid gaan worden, laat staan dat je ze kan vertellen dat hun geloof en participatie in die droom een enorme keerzijde heeft van dood en verderf. Wie niet horen wil moet maar voelen, daarom was ik ook zo blij dat in met e-Gulden mijn gedachtes kon uitten, ten minste, dat dacht ik.


e-Gulden EFL is na de oprichting gebruikt om satos.nl te voorzien van een startkapitaal. Och, wat werd de waarheid toch mooi verdraaid door de oprichters van de munt. De 5000 man die vol enthousiasme mee wilde werken aan een alternatief voor de euro kregen echter de deksel op hun neus toen de ware aard van de oprichtersclub geuit werd. En die ware aard zette kwaad bloed bij een hele hoop van hen. Voor hen was het namelijk van belang dat ze achter iemand aan konden lopen. Zelf ben ik daar pas vrij recent achter, dat het de Nederlanders te doen is om het kunnen volgen. Ze hebben in die 70 jaar het vermogen verloren om hun creativiteit te uiten en hebben daarvoor iemand nodig die het voor hen kan doen. Wat waren al die mensen blij dat ze de overstap naar NLG konden maken, honderden, zo niet duizenden, BTC hebben ze in diverse acties aan Rijk Plasman overgemaakt. Logisch dat deze zelf een munt wilde starten, hij wist waarschijnlijk al voor mij hoe verschrikkelijk eenvoudig het is om Nederlanders leeg te melken, daarom moest hij ook zo nodig zijn eigen munt hebben natuurlijk. Een munt die hij nu zelf overigens volledig afbrand met een nieuw initiatief wat wederom duizenden euro's aan financiering vraag van onwetende sukkels die in goed vertrouwen maar achter de grote leider aan willen blijven lopen.


Naast het treurige verhaal van NLG, waarbij mensen omwille van marketing met halve waarheden werden voorgelogen om maar zo veel mogelijk geld uit hun portemonnee te kloppen, zijn er nog tal van zulke initiatieven die allang weer zijn gevlogen. Weet u bijvoorbeeld nog over de waarschuwing die ik op deze website uitte over Florijncoin? Nou, het zal u niet verbazen, maar we wachten nog steeds tot de prachtige beloftes van het oplichtersteam achter de munt wordt vervult.


Ik kijk als geboren Nederlander met lede ogen toe hoe de welvaart uit het kikkerlandje weggesijpeld word, maar kan slechts reageren door steeds weer een spiegel voor te houden en dat wordt me dus niet in dank afgenomen, sterker nog, op wederom een crusiaal moment van EFL kiest het team ervoor om wederom mij buiten te sluiten omwille van mijn mening. Hierdoor is de IEO van EFL op Folgory een totale aanfluiting aan het worden en ben ik bang dat de ontwikkelaars van EFL dit over verloop van tijd zelfs als argument gaan aandragen om te concluderen dat het geen zin heeft om met dit project verder te gaan. Gefeliciteerd aan alle mensen die vanaf de dag dat het orginele team van EFL de droom doorprikte proberen om deze munt van de kaart te vegen, voor hen is 2019 uitermate succesvol verlopen en begint 2020 al niet veel slechter.


En wie zijn dan al die mensen? Ach, laten we zeggen minimaal 10x zo veel mensen als degene die proberen van EFL een succes te maken. Ik onderken er een aantal groepjes in, als eerste maar eens de meest kansloze van heel het gezelschap, de X.Coin maximalisten.


Of het nu om Bitcin Core, BSV of Bitcoin Cash gaat, of zelfs een geheel andere munt (maar deze 3 genoemde hebben er een hele hoop), er zijn een aantal treurige individuen die denken dat slechts 1 cryptomunt in de toekomst zal overblijven. Dat de globale economie veel te complex is voor 1 blockchain hebben ze nog niet in de gaten, want nu 1% van de wereldbevolking van blockchain heeft gehoord, laat staan het gebruikt of begrijpt, roepen deze technische wonderkindjes hoe geweldig alles werkt. Ja, nogal logisch als er slechts een handjevol mensen gebruik van maakt. De vaak bovenmatige technische kennis van deze groep wordt ruimschoots gecompenseerd door hun gebrek aan economisch inzicht, echter is economie een kunst en geen wetenschap en ja, als je al die jaren je bitcoins niet verplaatst en nergens anders in geloofd dan je eigen heilige munt, heb je het vanaf 2009 zeker niet slecht gedaan en dat is nu eenmaal wat telt. Het is treurig om vast te stellen, maar x.coinmaximalisten zijn voor mij een absolute rem op de ontwikkelig van cryptogeld. Niet alleen beperken ze hun bijdrage in het crypto landschap tot slechts 1 munt, ze zijn net zo hardnekkig in het kapot praten van alternatieven als de financiële sector die we als crypto-gemeenschap proberen te vervangen. In december 2017 kostte een bitcoin transactie 50 euro, het lightning netwerk moet daar volgens de Bitcoin Core maximalisten verandering in brengen, maar zal niet voor voldoende capaciteit zorgen en vereist vertrouwen in een derde partij. Bij BitcoinCash is het al niet veel beter en ziet men niet hoeveel risico de wereldeconomie zou lopen als er slechts 1 blockchain zou bestaan waar alle economie in plaats vind en ja, denkt men zelfs dat als de hele wereld hun blockchain voor social media zou gebruiken, dat ze die data allemaal kunnen verwerken.


Door deze opvattingen uitten deze partijen zich negatief over alle andere blockchain initiatieven die er bestaan. Laatste was er bijvoorbeeld een publicatie van bitcoin.nl in deze trend, maar wat te denken van de 1 aprilgrap van Nederlands grootste bitcoin handelaar, shitonic.nl. Allemaal partijen die hun gewicht gebruiken om mensen een sprookje voor te houden over hoe Bitcoin zogenaamd een perfecte investering zou zijn, terwijl de technische specificaties enorme tekortkomingen heeft die juist door al die alternatieven die worden afgezeken wordt opgelost.


Het was denk ik zo'n 3 a 4 jaar geleden dat ik tot de conclusie kwam dat er bewijs moest worden geleverd om mijn standpunten kracht bij te zetten. Dat ik dat bewijs niet bij de Nederlanders kon bewerkstelligen was mij toen wel duidelijk geworden, het Nederlandse cryptolandschap is totaal verdeeld en er is niemand die van mij wil aannemen dat de blockchain op zichzelf voldoende technische vooruitgang bied. "Het gaat om de techniek!" wordt er vaak geroepen, maar daarmee bedoelen deze menen dat de techniek van blockchain niet voldoende is. Nee, er moet actief ontwikkeld worden aan allerlei functies die voor de Nederlander eigenlijk totaal overbodig zijn. Het gaat er voor mij om dat welvaart voor langere periode kan worden vastgehouden en daarvoor is niet zo veel nodig, behalve consistentie en een loyaal team. Het falen van fiat zal de rest doen en dat laatste standpunt, dat fiat zal falen, daarvoor hebben de financiële instellingen maar genoeg mollen in dienst om er voor te zorgen dat die boodschap totaal onderdrukt wordt. Als je met zo'n standpunt durft aan te komen moet je oppassen, want dan wordt alles aangegrepen om je met leugens en nep nieuws kapot te schrijven, daar zijn hele teams voor aan het werk.


Dat bewijs, dat zou me wel lukken om rond te krijgen in Liberland, dacht ik. Jammer genoeg vond ik ook daar geen medestanders, omdat het land lijdt onder een dictatuur en de volgers van de dictator bang zijn hun droom te verliezen als ze die dictator niet blindelings blijven steunen. Zoals ik al zei was ik bereid mijn ziel te verkopen aan Liberland en hoe goed ze mijn energie ook konden gebruiken, ik ben blij dat het ego van de dictator mij in de weg heeft gestaan om het bewijs te leveren. Ik was te naïef op dat moment en zag de wereld door een roze bril. Ik heb tot 6 weken geleden me nooit publiekelijk negatief  geuit over de Liberland dictatuur, maar na het publiceren van mijn toekomstplannen is er voor 50.000 + euro aan waarde van mij gestolen door de dictator die overal herhaald dat participeren in zijn project betekend dat je de macht van de staat niet zal inzetten om van mensen te stelen. Nou, hoe tegenstrijdig kan je leven zijn, ik heb medelijden met de beste man die zijn leven aan elkaar moet liegen om bestaansrecht te hebben.


Inmiddels zijn we dus 2 dagen verwijderd van wat ik zie als grote aankondiging voor een alternatief van de dictatuur. Ik heb een systeem bedacht wat momenteel met behulp van Nayiem Willems wordt uitgewerkt tot een alternatieve stem in het systeem van Liberland. Er zal een enorme dosis uitleg nodig zijn om alles goed te verklaren en zodra dit systeem zijn intrede doet zal ik dan ook druk zijn met alle stappen te verklaren, daarom dus vandaag dit artikel, want ik kan niet anders dan te vermelden dat er ook nog altijd een risico is dat alles volledig zal mislopen. Mijn afhankelijkheid van medewerking van Nayiem is op dit moment veel te groot, maar keuzes uit het verleden hebben me nu op deze plek gebracht. Vrij binnenkort, namelijk in 2 dagen, weet ik weer een beetje beter waar ik aan toe ben en ik kan alvast melden dat het van me afschrijven van deze tekst al een heleboel goed voor me doet. Dat mijn berichten door teamleden van Nayiem momenteel nog worden verwijderd als ongewenste reclame neem ik dus maar op de koop toe, de uitleg komt er aan.


Ik heb het toch maar mooi geflikt tot aan hier en wat een hoop ervaringen heb ik al opgedaan in mijn leven. Ik had nog een heleboel meer geluid kunnen maken, maar mijn schouders hadden dat gewicht niet kunnen dragen. Tot aan vandaag is er nog altijd maar amper draagvlak voor het uitdragen van de boodschap die Yoshi Livo heet, Your Children Live On, YOLO + YCLO = [ :) + <3 ]²


Wie weet hoe dit huidige jaar gaat eindigen, het begint nu eindelijk spannend te worden, dus laten we hopen dat dit virus me niet meteen van de kaart veegt. Misschien moet je wel blij zijn als je nu voor de chaos begint om het leven komt. Al is de manier dan niet echt de meest prettige, het is ten minste een natuurlijke dood. Bang voor de dood ben ik niet, waarschijnlijk begrijp ik daarom ook niet zo goed waarom al die bejaarden in verzorgingstehuizen gered moeten worden. Als ik na die chaos toch ooit een gezin sticht, hoop ik dat ik tot aan mijn dood door familie verzorgd wordt, omdat we samen het leven delen en dat niet zo maar opgeven om een lening bij de bank te moeten afbetalen zodat we onze hebzucht kunnen voeden met spullen die we niet nodig hebben. Als ik in mijn levensonderhoud kan voorzien en een dak boven mijn hoofd bent woon ik op een paradijselijke aarde waar ik iedere dag van kan genieten, na de chaos zal ik dat waarschijnlijk nog beter kunnen waarderen dan ik mezelf nu kan inbeelden. Hopelijk maak ik het nog mee en overleven ook al die mensen die me vandaag om welke reden dan ook de rug toe keren. In de komende jaren kan alles in de wereld een nieuwe realiteit worden en dat is de uitgangspositie die ik vanaf het begin af aan onderken. Laten we er dan nu maar eens echt iets voor gaan doen in plaats van toekijken aan de rand, want met wat er ons allemaal voor de boeg staat telt de aankomende tijd dubbel!


ps. Ik wil alle mensen die dit lezen enorm bedanken voor hun aandacht in mijn verhaal. Ik weet wel dat er ook mensen tussen zitten die wel het beste met mij voor hebben en dat het verhaaltje wat ik heb uitgekozen om te vertellen alles behalve eenvoudig is. Samen staan we sterk, en tot de dag van vandaag is EFL volgens mij nog altijd de beste manier om die kracht te bundelen. De listing van EFL op de Paypall van crypto, Folgory.com, is dan wellicht verkeerd begrepen door het ontwikkelteam wat nu op de markt een vreemd beeld geeft, maar de integratie is er en dat betekend een belangrijke nieuwe partner die betalingen wereldwijd kan afhandelen met de Nederlandse Bitcoin als geaccepteerd betaalmiddel, al is het daar mij natuurlijk niet om te doen. Ik betaal al jaren met EFL, wereldwijd.