Troonrede Koning Wappie

15-09-2022

https://www.twitch.tv/videos/1602414548


Ben je er klaar voor Kriebelpink? Laat ik je als blijk van goede zin nog maar eens deze gouden douche aanbieden terwijl ik onze kroonjuweel kussende onderdanen op de hoogte stel dat je ook vandaag weer Yoshi NFT's kan verdienen door je sBCH te delen in de chat en je weet: "Het beste lid van een stalen garnaal",

Het is weer de derde dinsdag van september, de dag waarop de stand van Nederland wordt medegedeeld. De koning leest zijn jaarverslag voor aan zijn meest trouwe volgelingen, de democratisch verkozen personen die zijn onderdanen hebben verkozen als hun vertegenwoordigers. Als vanouds zullen woorden als de bilaterale wereldorde de revue passeren, het wat chiquere woord is voor de internationale gemeenschap, wat 1 van die hypnosewoordjes is waarmee de kijkers van het staatsjournaal in hypnose worden gebracht voor het vrijwillig afgeven van hun unieke creatiekracht om deel uit te kunnen maken van de mierenhoop die zijn koning(in) dient.


De hypnose is in de afgelopen 70 jaar zo zorgvuldig opgebouwt, dat het gebruik van zo'n triggerwoordje door de gehypnotiseerde masssa direct zal worden opgepikt en worden begrepen. Toen het huidige model voor succes na de Tweede Wereldoorlog aan de wereld werd opgedragen was de beschikbare kennis een stuk anders dan nu, in een tijd waarin internet voor steeds meer mensen beschikbaar is geworden. Mensen die in een hypnose verkeren moeten dagelijks worden gevoed met zulke hypnosewoordjes om de hypnose in stand te houden en door het ongereguleerde internet werd het ineens een heel stuk makkelijker om die woordjes te ontwijken, sterker nog, om woordjes te vinden die de hypnose proberen te doorbreken. 

Ik was er in 2008 op 22 jarige leeftijd vroeg bij toen ik me begon te verdiepen in de crash van Lehmann brothers en het sprookje van mijn Nederlanderschap begon te ontrafelen. Al snel kwam ik erachter dat de gemiddelde Nederlander geen flauw benul had wat een euro nu precies was. Hoe schulden op elkaar worden gestapeld en iedereen eenvoudigweg onder hypnose was gebracht en een prachtig sprookje met eindeloze gouden bergen beleefde, men had en heeft geen flauw idee waarvoor ze hun levensenergie precies inruilen. Na wat dieper onderzoek kwam ik erachter hoe een klein land dat Nederland eigenlijk is en hoeveel welvaart er wordt geimporteerd, voornamelijk via de olie industrie. Als je bereid was om het sprookje mee te vertellen had je een leuke baan, kon je ieder jaar op vakantie, werd het vuilnis opgehaald, zagen de straatjes er mooi uit en dan kon je in het weekend ook nog eens gezellig met de buurman naar een potje voetbal van het Nederlands Elftal kijken zodat je de werkdag daarop gezellig met je collega's kon meepraten over hoe goed of slecht er weer gespeeld was. 

Ik heb het vaak tegen mijn oma gezegt, als ik in hetzelfde jaar als haar was geboren had ik waarschijnlijk hetzelfde gedaan, maar door de komst van internet is het speelveld van het leven veranderd. Als je weet dat een hypotheek op langere termijn tramelant gaat opleveren en je interesse en talent zorgt dat je je verdiept in bitcoin, nog voordat iemand om je heen er ooit over gehoord heeft, dan is die keuze voor mij overduidelijk en stort je jezelf daar vol passie in. Dat Bitcoin op een dag een miljoen gaat kosten en e-Gulden EFL de euro voobij zal gaan, het wordt voor mij steeds duidelijker hoe het zich zal gaan afspelen en vanaf het moment, nog voor Liberland, dat ik dit voor het eerst kon zien gebeuren tot nu krijg ik steeds meer gelijk in mijn voorspellingen. 

Het is zo'n klein schattig land, dat Nederland, en het valt zo makkelijk te controleren. De Nederlanders zelf hebben maar amper benul van het oog van de storm waarin hun sprookje zich bevind. Ze hebben het te druk met de hoedjes van de dag, maar door het langzaam doorbreken van de decennia lange hypnose worden sinds een aantal jaar de teugels wat strakker gehouden. Er is nog steeds een kans voor mensen om daadwerkelijk te veranderen en dat is dan ook de belangrijkste drijfveer dat ik mij nogmaals voor Koning Wappie uitgeef en deze dag aangrijp met de mededeling dat een koning slechts zoveel macht heeft als zijn onderdanen hem geven en op dit moment zijn er zo'n (AANTAL) mensen die meekijken en dus is het groeipotentieel nog altijd optimaal aanwezig en die groei gaat er komen, daarvoor zorgt wel het nieuwe woord waar in mijn troonrede van dit jaar aan wil wijden. Mijn woord van het jaar, is geldstress. Want hoe rijk die Nederlanders ook mogen zijn, als ze zich binnen de landsgrenzen van Nederland begeven is mijn vermoeden dat er een moment gaat komen waarop ze zich gaan afvragen waar ze het eigenlijk allemaal voor doen. 

Iedere DAG sparen alle Nederlandse belastingbetalers tezamen zo'n 100 miljoen euro, dat is meer dan 30.000 miljoen per jaar, maar dat geld is met contracten en regulering eigenlijk al niet meer van jou zodra je het afgeeft. Het heeft voor een enorme opbouw van fondsen gezorgt en nu is het moment aangebroken dat het meerendeel van die vaste spaarders hun deel uitbetaald moet gaan krijgen, best een goede timing om de europese geldhoeveelheid te verdubbelen, nietwaar? Laten die knoeste arbeiders in grote meerderheid nu allemaal hetzelfde contract hebben getekend waarin staat vermeld dat bij overleiden de partner wellicht recht heeft op een deel van de vergoeding, maar kinderen zijn hiervan uitgesloten en bij gebrek aan een weduwe worden fondsen dus geconfisqueerd en laat nu precies die groep pensioengeregtigde worden aangemerkt als risico groep bij de grootste medische fraude die ik ken, namelijk de absoluut totaal krankzinnige cojona gekte waar men zich maar al te gewillig door af laat leiden. Achja 10% inflatie, het zal je spaargeld maar zijn. Als je nog 30 jaar zou moeten wachten zoals ikzelf kan je eigenlijk opnieuw beginnen met sparen, want tegen de tijd dat je er aanspraak op gaat maken stelt dat bedrag natuurlijk niets meer voor. Dat is inmiddels zo overduidelijk dat men maar een geheel nieuw pensioenstelsel gaat invoeren. Ongeacht de mooie beloftes ben ik bij voorbaad al blij dat ik niet meebetaal aan die oorlogsfinancieringspot. Het maakt mijn nachtrust een stuk comfortabeler, wetende dat ik daar geen bijdrage aan lever en andere princiepes heb en om nog maar even naar de voorpagina van deze website te verwijzen: "De grootste diefstal in de geschiedenis van de mensheid is in volle gang" en ook deze pensioenstelselwijziging is al jaren voorbereid, dus reken er maar op dat men precies heeft uitgedoktert hoe het allemaal zo eerlijk mogelijk afgestolen kan worden, daar is uw inspraak echt niet voor nodig

Het is dus nog even wachten voor de Nederlanders zich gaan afvragen waar ze het eigenlijk allemaal voor doen. Sinds ik uit de hypnose ben gestap ben ik nog meer dan eerst in de overtuiging dat mijn keuze de juiste was, helemaal nu er sinds een tijdje ook nog een corona en Oekraine verhaal verteld wordt waar je op een afstand alleen maar hartelijk om kan lachen. Wat heb ik toch een geluk met mijn leven denk ik dan, dat ik tegen de stroom in, uit het net heb kunnen wegzwemmen. Nu leef ik in het land van Djokovic, man wat ben ik daar trots op, of kijk anders eens die Servische inzending bij het EUsongfestival, dat is toch even wat anders dan Sieneke. De gebeurtenissen in mijn leven zijn zo lastig uit te leggen, voornamelijk omdat de meeste mensen waar ik me toe richt ouder zijn dan ikzelf. Een aantal jaar maakt daarin al een enorm verschil, omdat de opkomst van het internet zo'n enorme veranderende factor is op je ontwikkeling. 

Ik heb het vaak moeten aanhoren, dat men internet maar vervelend vind en dingen liever niet wil weten, want hoe minder kennis, des te minder zorgen. Het zou een goede tactiek zijn, maar helaas zit de vork zo niet in de steel. Dat onbezorgde leventje moet namelijk wel op een bepaalde manier bij elkaar verdient worden en daarvoor ben je dan toch van een bepaalde partij afhankelijk. Opzich hebben landen als Nederland het slim aangepakt, door hun vlag in te zetten om de zakelijke belangen van sommige inwoners veilig te stellen is er sinds de Tweede Wereldoorlog een imperium opgebouwt wat voor de onwetende inwoners een paradijselijke ervaring op aarde heeft verzorgd. Echter zit aan dat paradijs wel een keerzijde die zich tegelijk op dezelfde planeet afspeelt. Nu is sinds kort het spelletje dus veranderd, overigens veranderd dat spelletje continue, maar de verandering waar ik op doel is dat het moment is aangebroken om de volgende grote vis binnen te hengelen en zoals ik met het woord geldstress al aankondig, zo kan het zijn dat al die gewillige volgzame belastingbetalers alsnog in de problemen kunnen komen. In plaats van de nuttige idioot, die zijn levensenergie omwisselt van renteonderhevige schuld, zijn de rollen gedraaid en zijn diezelfde mensen nu nutteloze eters geworden.

Die nutteloze eters hebben natuurlijk ook een andere rol, zoals je naam al doet vermoeden. Nutteloze eters zijn er om uit te buiten, dat doen ze zelf namelijk ook. Mensen zonder ambitie, die maar een beetje meedoen met wat de rest hen verteld, maar wel verwachten dat ze ieder jaar op vakantie kunnen en een boodschappenkar kunnen volladen met wat ze maar nodig hebben, want ja, daar heb ik toch voor gewerkt? De hoeveelheid management lagen zijn inmiddels niet meer te tellen, maar hoe nutteloos die bullshitbanen ook mogen lijken, het houdt je wel lekker in de ban van de hypnose. Ach wat kan het leven toch mooi zijn als je het durft te omarmen, maar door decennia van hypnose en angstpropaganda zijn we inmiddels aangekomen bij een generatie vol angst, die zich gewillig laat inspuiten met een ongetest goedje, of een pilletje slikt als ze zich wat treurig voelen. Ja, want de dokter die zegt het, dus die zal het wel weten. Dat die dokter bij het behalven van zijn targets een jaarlijkse zakenreis naar Balie krijgt aangeboden met zijn gezin, zodat ze belastingvrij een snoepreisje kunnen maken, dat wil niemand aannemen, want ja, die arsten zijn toch integer? De angst heeft inmiddels zulke grote proporties aangenomen dat men tegenwoordig twijfelt aan het geslacht. Deze twijfel komt volgens mij voort uit, jawel, internet en het brede scala aan natuurvideo's die het huisvest. Mensen die zonder internet zijn opgegroeit hebben er maar beperkte ervaring mee, maar het brengt een heel ander aspect van het leven naar boven dan dat men tot voor kort heeft ervaren. Voor mij zijn al deze punten aanwijzingen dat we hier daadwerkelijk van een hypnose mogen spreken. Die nieuwe petro medicijnen bestaan pas sinds een jaar of 50 en zijn slechts symptoom bestrijders, echte genezing gebeurt door aandacht te geven aan het lichaam en hier naar te luisteren en de onzekerheid die met dit luisteren gepaart gaat wordt maximaal misbruikt voor het zaaien van extra angst en twijfel, zodat men makkelijker zal toegeven aan de hypnose. 

Die hypnose waarin de maatschappij zich verkeerd wordt van bovenaf gevoed. Hoe meer een persoon zich laat vangen door de hypnose, des te hoger kan men naar de top doorstijgen. Het is dan ook om die reden dat bijvoorbeeld die dokter denkt dat hij daadwerkelijk iemand helpt als hij weer eens een pilletje voorschrijft. Zo heeft hij het immers nite alleen geleerd op school, maar dat is ook de manier waarop al jarenlang zijn werk wordt beloond. Je kan mensen die in de ban zijn van de hypnose niets kwalijk nemen, ze geloven daadwerkelijk in hun realiteit en die wordt ook dagelijks door hun omgeving bevestigd. De echte slachtoffers van wat komen gaat zijn niet de mensen die met een Wappie Pride hun zondagmiddag verdoen. De werkelijke slachtoffers zijn de hooggeplaatse functionarissen die hun hele leven hebben gewerkt voor een systeem dat zich vestigd door middel van onderdrukking, corruptie en uitbuiting. Deze mensen worden gevoed met leugens en op basis van deze onjuiste informatie, denk bijvoorbeeld aan een covid voorspelling waarbij de halve wereldbevolking dood gaat aan de griep, maken ze een oprechte beslissing. Deze mensen leven in zo'n beperkte bubbel dat ze geen flauw idee meer hebben hoe het is om daadwerkelijk te leven en dat is dan ook de reden waarom ik ze als slachtoffer benoem, in plaats van medeplichtig. Daarom is het ook zo van belang om die hypnosewoordjes te breken, want alleen op die manier kan men tot het inzicht komen in wat voor benarde situatie men zich bevind. Dus als ik weer eens praat over de pedoclub, de terroristische organisatie die zich overheid laat noemen, of ongeteste gifspuit, dan is dat niet om mensen bewust boos te maken, maar slechts mijn manier om te laten blijken dat ik het spelletje niet meer meespeel. Heerlijk vind ik dat, omdat het mijn vrijheid aantoont. Waar sommige artsen die zich uitspreken steeds maar weer naar de mRNA prikken verwijzen als vaccins en daarna meteen melden dat ze echt geen antivaxer zijn, maar enkel twijfels hebben bij die nieuwe corona prikjes, het toont aan dat ze met 1 voet nog altijd aansluiting willen houden met de verotte maatschappij waar ze toch nog een romantisch beeld bij hebben. Hetzelfde kan worden gezegt van alle mensen die hun ondergeschiktheid aan de rechtbank erkennen door steeds maar weer in het sprookje te willen geloven dat daar gerechtigheid zal komen.

Iedere authoriteit waarmee men in zijn leven te maken heeft gehad is een symbool van onderdrukking. Men is er zo aan gewend geraakt dat het kritisch denkvermogen inmiddels totaal lijkt te onbreken. Wat de authoriteit beweert, dat is waar en iedereen die dat in twijfel trekt is een Wappie. Het komt keer op keer terug en inmiddels heb ik geleerd dat ik slechts de deur kan openen, maar dat mensen er toch echt zelf doorheen moeten lopen. Als u dit verhaal hebt gelezen hoop ik niet dat dit komt door geldstress, maar dat u er net als ikzelf nog voldoende op tijd bij bent en juist de kansen van deze veranderende tijd weet te omarmen. Een van die kansen is de Nederlandse Bitcoin, e-Gulden EFL. Via deze link komt u uit bij een video die uitleg geeft hoe u aanspraak kan maken op een vriendenbonus en zo lang men nog de vrijheid mag genieten om die handeling te verrichten blijf ik dan gemotiveerd om zo veel mogelijk mensen die stap te laten maken. Het is geen groot bedrag, maar dat is ook niet waar vriendschappen over gaan. Als het was is, nou dan zijn er hier nog meer te koop en is het niet, dan kan je ze op diezelfde plek weer verkopen. Het voordeel is dat het niets kost en dat je er wat mee opsteekt en hoe simpel deze boodschap ook mag klinken, het is al jaren te veel voor mensen, zelfs zo veel te veel dat mensen er beledigd door raken. Nou, ik kan u verzekeren, dat is echt niet mijn bedoeling. Tuurlijk is het vervelend om te moeten accepteren dat het sprookje een nachtmerrie bleek, maar nu ben je wakker, dus geniet daarvan en doe er je voordeel mee!


En dan nu nog even het perspectief op de toekomst en daarbij richt ik me dan maar tot mijn Nederlandse ambstgenoot. Wat moet het toch verschrikkelijk zijn om in zo'n keurslijf op het wereldtoneel te moeten acteren. Het is gebleken dat de plannen uit het verleden uiterst vruchtbaar geweest zijn, maar de manipulatie waarmee deze tot stand is gekomen kent ook zijn tol. Ook u kan tot het inzicht komen dat een andere weg mogelijk is. Er is niemand die u tegenhoudt om de taak op te geven en dat oliebedrijf waar u grootaandeelhouder van bent te liquideren. Waarom volgend jaar die internationale verplichtingen niet de deur uitgooien en de natuur zijn werk te laten doen? Hoe meer controle des minder vloeiend het proces zal verlopen en waarom energie verspillen met water naar de zee dragen? Als u net als ik tot het inzicht bent gekomen dat het spelletje is uitgespeelt en bijna alle zwarte vlekjes op de kaart inmiddels zijn vergeven, wordt het dan niet eens tijd voor andere spelregels? Waarom toch al die lijnen in het zand? We weten nu zo veel meer dan toen die regels werden verzonnen en uw positie als Koning werd beklonken. Er zullen vast de meest grove schandalen onder de pet worden gehouden, maar nieuw beginnen kan ieder moment van ieder jaar, iedere maand, iedere dag en ja, zelfs iedere seconde. Weet je hoe je enorm eenvoudig alle doelen van de verenigde naties haalt? Door jezelf als land op te heffen. In 30 jaar tijd kan iedereen er op worden voorbereid dat ze op zoek gaan naar een plek op deze aarde boven het waterpijl. De helft van Nederland die toch al bijna leegstaat kan dan worden bewoond door de mensen die niet weg willen en de rest zal naar verloop van tijd terug worden gegeven aan de natuur en volstromen met water. Moet je eens kijken wat een energiebesparing dat op gaat leveren als de haven van Rotterdam en luchthaven Schiphol buiten gebruik worden gesteld. Er zijn vast enorme woekerwinsten behaald in die zoveel honderd jaar dat uw familie op de troon zit, dus mij lijkt het eigenlijk wel zo tof om iedereen een uitkoop mogelijkheid aan te bieden, dan komt het lekker decentraal over heel de wereld verspreid terecht, want de mensen die met u zullen vertrekken vragen vervolgens in hun land van keuze een nieuw paspoort aan en gaan daar aan de slag met de lokale bevolking om te leren hoe het ook anders kan, dan die imperialistische gedachtes waarmee onze west europese grootouders zijn grootgebracht. Welk talent ieder individu naar zijn nieuwe lokatie meeneemt is vervolgens de verantwoordelijkheid van die persoon zelf. Ik blijf nog altijd mijn complimenten uitspreken naar iedere Koning die geboren wordt met meer verplichtingen dan er letters in de bijbel staan geschreven. Het in stand houden van zo'n sprookje moet toch veel van dat soort mensen tot waanzin hebben gedreven en nu er niet eens meer iets te veroveren is op de landkaart kan je dus alleen nog maar verdedigen en daaraan ooit tenonder gaan. Wanneer is genoeg, genoeg? Hoeveel manipulatie is er nog in het verschiet als we doorgaan op dezelfde weg en wat als we ons ooit daadwerkelijk gaan verliezen aan de computer, omdat sommige mensen daar wat aan kunnen verdienen? Het zogenaamde zorg dragen is een leugen voor het gecontroleerd uitbuiten van onwetenden en hoeveel repressie in de vorm van handhaving wilt u uw en uw toekomstige generatie nog op het geweten hebben? Hoe houdbaar is de titel van Koning eigenlijk nog, denk u bijvoorbeeld echt dat mensen het blijven pikken als ze zelf achter al die verborgen waarheden moeten komen en zou het niet prachtig zijn als we een nieuwe tijd in kunnen gaan zonder het gebruik van zulke titels? Geen heersers of onderdaden, maar een gemeenschap van mensen die op vrijwillige basis met elkaar samenleven. Hou er eens een referendum over zou ik zeggen, zo moeilijk is dat allemaal niet met de huidige techniek.

Nou Kriebelpink, dat was em weer voor dit jaar. Over 9 dagen ben ik jarig en ga ik cadeautjes uitdelen bij VrijheidRadio, ben je er dan ook weer bij? Iedereen die op die dag live meeluisterd zal van mij een verjaardagscadeautje van 36 e-Gulden EFL ontvangen, dus zet alvast maar in je agenda dat er 29 september weer iets te verdienen valt en je weer een kans hebt om de Yoshi NFT serie compleet te maken. Hopelijk tot dan en niet vergeten, stemmen doe je met je portemonnee!