Vriend van e-Gulden EFL, de Bitcoin van Nederland.

06-07-2022

Dag beste Nederlander, ben je al vriend van e-Gulden EFL? Dit, Bitcoin van Nederland, alternatief op de euro, is uitstekend geschikt om te dienen als spaarmiddel. Zoals mijn laten en doen al vele jaren aantoont zijn de mogenlijkheden hiermee eigenlijk alleen begrenst door je eigen verbeelding en ik had niet verwacht dat de Nederlanders hun verbeelding zo zouden laten wegkapen door televisie. Toch is dat gebeurt en nu zijn we aanbeland op een moment in de tijd die uniek is aan alle voorgaande momenten.


Een aantal uur geleden is het monument "Georgia Guidestones" vernield. Voor mij aanleiding om nogmaals een oproep naar u uit te laten gaan. Heeft u een huis? En een hypotheek? En weet u wat daar in staat? Ik werkte vroeger in de financiele sector en zodoende weet ik dat in alle hypotheken een clausule is opgenomen die de bank het recht geeft om de gehele uitstaande schuld in 1x op te eisen. Dacht u soms dat die onteigening alleen voor boeren zou gelden? Binnenkort betaald u uw rentelast als huur en staat uw huis ineens op naam van de bank.

Uiteraard kan die clausule pas in werking treden in het meest extreme geval, maar volgens mij is er naast de brokkels stenen in de VS nog wel meer aan de hand om je vragen bij te stellen.

Als ik een boer was zou ik me nu mooi uit laten kopen en ergens anders gaan boeren. Misschien niet zo groot als eerst, maar een leven met dieren zal in het Nederland van de euro vrijwel onmogelijk worden. Je ziet hoe het steeds meer fout gaat omdat door een vorm van massa hypnose de mensen zich blind staren op de waan van de dag. Nu het betaalsysteem van de euro nog tot de beste van de wereld behoort, en dan al helemaal in Nederland, kan ieder moment worden aangegrepen om samen een alternatief naast de euro op te bouwen.


Om vriend te worden van de e-Gulden volg je de instructies van onderstaande video, en zorg dat je je vrienden ook uitnodigd!