Gelijk voor elkaar!?

01-02-2022

Vandaag, op 2 februari 2022, vieren we een speciale dag in de stream van Koning Wappie. Het is vandaag precies 20 jaar geleden dat de Nederlandse ambstgenoot van Koning Wapppie in het huwelijks bootje stapte en bij een speciale dag hoort een speciale tekst.


Wat een andere wereld was het toen nog, 20 jaar geleden. Je mocht nog gewoon een flesje water meenemen in het vliegtuig en de euro was pas net een paar weken ingevoerd, een gulden was nog wat waard, daar kon je een glas bier van kopen en met carnaval wel 2. In zijn algemeenheid kan gesteld worden dat er veel meer gelijkheid was binnen Nederland. Youtube bestond nog niet en het internet werd nog niet zo intensief gebruikt als vandaag. Er waren op dat moment dus nog niet zo veel verschilende verhaallijnen beschikbaar voor de inwoners van Nederland en het gesprek op straat ging voornamelijk over wat er de dag ervoor op televisie te zien was geweest. Hoe anders is het nu, in 2022, waarbij de logica van overheden openlijk in twijfel wordt getrokken en er legio verhaallijnen beschikbaar zijn die de realiteit van vandaag op een andere manier verklaren dan de overheden en hun media ons willen doen geloven. 


Op deze dag, 20 jaar geleden, bekeek ik op de tv in mijn ouderlijk huis als trots Nederlands staatsburger hoe de trouwerij van mijn aanstaande koning zich voltrok. Ik zat nog op de middelbare school waar ik ondanks extreme luiheid en weerzin om te leren toch vrij moeiteloos de HAVO wist af te ronden. Vragen stellen rondom de gebeurtenissen van 9/11 kwam niet in me op en van de misstanden in Sebrenica was ik me al helemaal niet bewust. Als er een berichtje kwam over de oorlogen die in periode zich afspeelde, draaide ik mijn favoriete nummers van toen gewoon ietsje harder en dan had je er eigenlijk vrij weinig last van. 


Nadat ik de HAVO had afgerond ging ik eigenlijk als vanzelf studeren op een HBO opleiding, ik had geen flauw idee wat ik als studie zou moeten kiezen en al kwam er tijdens een carrieretest op school uit dat ik in de agrarische sector zou willen werken, mijn ouders adviseerde mij om accountancy te gaan studeren, daar was namelijk altijd wel werk te vinden en ik vond cijfers toch altijd zo leuk, toch? Dat was ook eigenlijk wel zo, dus zo gezegd, zo gedaan en al deed ik tijdens mijn studiejaren zeer nuttige en interressante informatie op, over hoe een debet- en credit-zijde altijd met elkaar in balans staan bijvoorbeeld, toch had ik weinig passie voor het beroep van accountant. Omdat mijn vriendin nieuw was als studente in Nederland, besloten we om geen televisie in huis te nemen, maar in plaats daarvan onze tijd op een andere manier in te vullen. Dit bleek achteraf de meest ingrijpende keuze van mijn leven te zijn. 


Omdat mijn vriendin van toen toerisme studeerde speelde haar stages zich af in het buitenland. Gedurende deze periode bleef ik dan alleen achter in ons huis en zonder televisie spendeer je dan al snel een heleboel tijd op het internet. Zo zag ik op een dag de documentaire "The Money Masters" van Bill Still en ineens begon er mij een heleboel te dagen. Wat een schat aan informatie was er in dit verhaal opgeslagen, hoe is het mogelijk dat niemand mij hier ooit van op de hoogte heeft gesteld? Hoe kan het zijn dat ik een opleiding volg waarbij ik dagelijks miljoenen euro's van klanten moet verwerken, maar mij nooit is geleerd wat een euro is? Met de informatie die ik had opgedaan ging ik naar mijn ouders, weten zij eigenlijk wat een euro is? U raad het al, dat wisten ze niet. Langzaam maar zeker begon het voor mij te dagen, deze informatie is bewust verscholen voor het grote publiek en die hebben geen flauw benul van de manier waarop hun geld werkt. 


Het onderwerp van geldcreatie intrigeerde mij zo erg, dat ik enkele jaren lang als een spons was, op zoek naar meer informatie over het onderwerp, dit bracht mij via goud in een heel vroeg stadium uit bij Bitcoin. Nadat ik me ook die informatie eigen had gemaakt werd het tijd voor een volgende stap, nu moest ik nog iets met die informatie gaan doen. Vele weekenden spendeerde ik met het bezoeken van Nederlandse steden waar ik met een groepje mensen bijeenkwam onder de vlag van Anonymous. Het was een zooitje ongeregeld waar bitcoiners, flat earthers, holocaust ontkenners en nog een heel groepje mensen bij elkaar kwamen, altijd in liefde en met geduld en dan spreek ik voor mezelf, maar ik denk voor iedereen die daar toen was. In 2015 las ik toen een oproep in de krant van een groep studenten van de Universiteit van Amsterdam. Deze groep was een protest begonnen omdat ze tegen het financiele beleid van hun school waren. 


Kort uitgelegd speculeerde de Universiteit van Amsterdam met geld wat bedoeld wat om colleges van te geven, toen ze dit geld verloren werden er studies geschrapt en kwamen de studenten in opstand. Tegen speculeren. Dat kon ik als Bitcoin LiEFhebber natuurlijk niet laten gebeuren en dus besloot ik me bij het protest aan te sluiten. Ik probeerde daar de studenten duidelijk te maken dat er een verschil is tussen speculeren met andermans geld en speculeren met je eigen geld en hoe een lening aangaan voor een studie ook een vorm van speculeren is. Een leven zonder speculeren bestaat niet, iedere keuze is namelijk een afweging tussen kansen en risico's, maar het leek op de studenten weinig indruk te maken. Genderneutrale toiletten en owja, GELIJKHEID, dat was pas echt belangrijk, maar toen ik eens een bijeenkomst van "The New University of Colour" wilde bijwonen kwam ik er niet in, ik had te weinig kleur. De laatste dag van het protest, het was bekend dat de M.E. het de volgende dag zou komen afblazen, zaten we allemaal in een groep en werd er gestemd wie je wel of niet vertrouwt, niemand stemde op mij, maar ik had wel een maand lang de afwas gedaan.


Hoe kan het toch dat natuurlijke zekerheden, zoals iemands geslacht, in twijfel worden getrokken terwijl zulke eenvoudig te doorziene leugen als het geldsysteem door iedereen worden geaccepteerd? Iets later dat jaar 2015 probeerde ik het nog eens, Wonderland dit keer. Met een eigen grondwet en land leefde ik een aantal maanden tussen Nederland en Duitsland, maar ook daar bleek mijn oproep voor ander geld aan dovenmansoren gericht, materialisme was geen streven van de Wonderlanders en je kan dan met nog zo veel argumenten aankomen, hoe je niet tegen een overheid kan strijden als je afhankelijk bent van toeslagen bijvoorbeeld, dat doet er dan niet meer toe. Teleurgesteld vertrok ik toen maar naar Liberland, daar zou ik toch wel wat medestanders kunnen vinden?


In 2018 werd toen een Bitcoin ineens 20.000 dollar waard, dat ging vlug, in een paar jaar tijd. Nu zou het vast allemaal anders gaan verlopen en kon niemand meer ontkennen dat er zich iets veel belangrijkers in hun leven aan het afspelen was dat hun aandacht verdiende, toch? Nou, tot op zeker hoogte was dat ook zo, zelf de NPO kwam naar Liberland om het vast te leggen wat er allemaal gebeurde, maar op het moment dat ik echt kon doorbreken stokte bij mij de machine, Iets zei me dat ik op dat moment niet moest handelen en met de wetenschap dat alles altijd goed verloopt heb ik me jaren afgevraagd waarom ik op dat moment niet gewoon op de door mij ingeslagen route ben doorgedenderd. Door die keuze van dat moment ben ik vandaag wel de Liberlander die het voor elkaar heeft gekregen om een deel van zijn inleg ook uitbetaald te krijgen en ben ik de enige Liberlander die met dat geld ook weer iets heeft ondernomen om Liberland sterker te maken. De andere mensen gedragen zich zoals de huidige leiding van Liberland het graag ziet, als stille geldschieter. Met e-Gulden EFL heb ik me naar een top 5 positie binnen Liberland gespeculeerd, maar doordat de leiding van het huidige Liberland project mij als zijn concurrent ziet ben ik momenteel bestempeld als persona non grata in afwachting van mijn rechtszaak, wat gezien het feit dat Liberland nog geen rechtbank heeft nog wel even kan duren... en toen begon Corona.


Met de wetenschap die ik vandaag over mezelf heb, zie ik in hoe ik met de wetenschap van toen een vrij eenvoudig slachtoffer was geweest van hetgeen ik als de pedoclub bestempel. Dat is niet een club met pedosexuelen, maar een club die sexuele rituelen als hefboom gebruikt om macht te vergaren, hoe perverser hoe groter het trauma en dus ook de loyaliteit die daaruit voortkomt. Sinds de uitvinding van de tv is naakt een taboe, in de VS gaat men zelfs zo ver dat er buffers zijn ingebouwt tijdens live tv nadat de tepel van Janet Jackson hierop onthuld werd. Wij zijn echter allen 1 bewustzijn en ieder orgasme dat we ervaren maken wij contact met onze oorsprong, dat is voor mij tenminste de meest logische verklaring die ik kan vinden voor het feit dat je door traditionele geloven als zondaar wordt bestempeld wanneer je mastrubeert. Voor ik met dit ongemakkelijke onderwerp die laatste paar lezers ook nog verlies, ik prijs mezelf gelukkig dat ik hier nabij Liberland in alle rust vanaf de zijlijn wat ervaring heb mogen opdoen met het doorzien van het grotere plaatje. Het gaat er niet om of ik mijn verhaal kan vertellen, het gaat er om dat er mensen zijn die willen luisteren. Als ik gevangen was geraakt in een web van leugens had het narratief mij op ieder moment kunnen afschilderen als een narcistsche psychopaat, nu kan ik daar zelf het moment voor kiezen. Het gevecht wat ik ben aangegaan kan ik niet alleen voeren, maar omdat ik het gevecht steeds groter maak dan de groep mensen waar ik me bij wil voegen haakt iedereen steeds af, omdat die het namelijk al druk hebben met hun eigen agenda.


Afgelopen 3 januari heb ik mijn plan voor het weggeven van 1 Miljoen e-Gulden EFL, de Nederlandse Bitcoin, wereldkundig gemaakt. De Koning Wappie stream is opgetuigd en met de vriendenactie van e-Gulden EFL kunnen er nog duizenden mensen kosteloos ervaring opdoen met een andere manier van betalen en sparen. Ongeacht het aantal gasten wat deelneemt in de streams, of het aantal vrienden die Koning Wappie weet aan te melden eindigd seizoen 1 van Koning Wappie op 19 maart as. wanneer e-Gulden EFL, de Bitcoin van Nederland, de 8 jarige verjaardag viert. De reden dat ik deze actie op poten heb gezet, is omdat ik het meer dan beu ben om iedere keer een geldezel te moeten vinden als ik een donatie wil doen aan een goed doel. Daarnaast, wordt het niet eens tijd dat we massaal een andere vorm van geld gaan hanteren? Als er iemand een beter idee heeft dan ik hoor ik het graag, wellicht heb ik dat in al die jaren over het hoofd gezien, als u een andere vorm van geld verkiest wil ik er graag in investeren, maar ik ben vrij bekend in de alternatieve geldwereld en kies daarom al jaren voor het promoten van e-Gulden EFL als Bitcoin van Nederland. 


Net zoals met iedere koning is ook Koning Wappie zijn macht slechts zo groot als zijn onderdanen hem gunnen. Het verschil tussen Koning Wappie en zijn Nederlandse ambstgenoot is echter dat Koning Wappie geen jurisdictie heeft buiten zijn eigen showtje op het internet, waar hij ook enkel mensen kan uitsluiten en niets kan verplichten. Al zou Koning Wappie het willen, dan kan hij niet afdwingen dat mensen wel, of juist niet gebruik mogen maken van e-Gulden EFL, waar zijn Nederlandse ambstgenoot die macht wel heeft binnen Nederland. Dat de Koning der Nederlanden bijzonder respectvol omgaat met de door hem georven macht was de reden dat ik 20 jaar geleden aandachtig voor de tv zijn trouwerij bekeek, maar sinds dat moment is er zoveel meer informatie beschikbaar gekomen dat het sprookje op de huidige manier niet volgehouden kan worden. Het moet transparanter op een manier dat er niet 1 persoon misbruikt kan worden om zijn menselijke falen. Alles rondom Koning Wappie is vrijwillig en dat zie ik dan ook als mijn grootste kracht. Ik begrijp dat het karakter wat ik speel de zaak voor sommige niet eenvoudiger zal maken, maar ook buiten mijn persoonlijkheid om is het bittere noodzaak dat er op dit vlak stappen gemaakt gaan worden. Er sterven momenteel kinderen doordat deze worden ingespoten met ongetest gif en als wij genoeg !!vrienden!! weten aan te melden zullen wij doordringen tot het besef van iedere Nederlander, daar zijn Cactus Kriebelpink en ik, Liberlander Yoshi Livo, van overtuigd. Tot op heden sprak ik over een donatie van 1 miljoen euro, dat trok me een geweldig bekijks, maar 1 bitcoin kost inmiddels 30.000 euro per stuk en als wij de vriendencampagne op een goede manier uitdragen is 1 euro per EFL een hele conservatieve schatting van de eurowaarde op 19 maart. Het is wat wij er samen van maken, stem daarom met je portemonnee op Koning Wappie en geef door het aanschaffen van extra EFL extra kracht aan deze boodschap.


Vriend worden van EFL is heel eenvoudig: https://odysee.com/@EFL:c/vriend:c

https://e-gulden.org/index.php/vrienden_van_de_e-gulden


Kijkers van de stream worden beloond met NFT's, spaar ze alle 12!


https://www.twitch.tv/videos/1285477734