Koning Wappie

08-03-2022

Welkom allemaal, op deze extra verjaardag viering van mijn stream. Vandaag is de eerste gast van onze lijst van 1 miljoen aanwezig in de vorm van Rico, de man achter potkaars. Met nog 11 dagen te gaan tot de einddatum van mijn weggeef actie wil ik nog wat extra duidelijkheid scheppen door nog eens de voorwaarden door te nemen,

1 Miljoen e-Gulden EFL zal worden uitgedeeld aan de eerder genoemde doelen, onder de voorwaarde dat de bitcoinprijs onder 200.000 dollar blijft en de prijs voor 19 maart een week lang boven de 1 euro per EFL wordt verhandeld. Er kan enige onduidelijkheid bestaan in de einddatum en daarom wil ik graag benadrukken dat er een uitloop is van 1 week, in geval de prijs van EFL de euro doorbreekt in de laatste 7 dagen van de actie, dan blijft de actie van kracht zo lang aan de periode van 1 week wordt voldaan.

Ik wil graag benadrukken dat er nog tal van initiatieven en personen zijn die een benoeming verdienen, echter ken ik natuurlijk ook niet alles of iedereen. Indien u niet vernoemd bent op mijn lijst betekend dit geenszins dat uw initiatief er niet toe doet. Ik heb sinds de lancering van mijn lijst nog een aantal namen die ik graag in de lijst wil opnemen, de bedragen zullen worden opgeteld bij de miljoen die reeds beschikbaar is gesteld. De extra initiatieven en bijbehorende bedragen luiden als volgt:


EFL media platform: 45.378,- EFL

Mattias Desmet 2.203,71 EFL

Lange Frans 2.203,71 EFL

Ben Jur 2.203,71 EFL

Kees de Kort 2.203,71 EFL

Ferdinant van der Neut 2.203,71 EFL

De vriendin van Toine Manders 2.203,71 EFL

Robert Jensen 2.203,71 EFL

De Ommekeer 2.203,71 EFL

Hans Teeuwen 2.203,71 EFL

Wim Hof 2.203,71 EFL

Sywert van Lienden 0,00000001 EFL (1 Christiaan Huygens)


Stemmen doe je met je portemonnee, dat roep ik al jaren, maar precies toen het telde vergat ik mijn eigen motto. Gelukkig maar, denk ik achteraf, want in die 2 jaar voor Corona had ik waarschijnlijk mijn dromen verloren en was ik omgedoopt tot Demmink Junior. Meegaand als ik was wilde ik eigenlijk altijd wel met iedereen meepraten, al is het maar om te horen hoe die ander in het leven staat. Ik zie achteraf hoe goed ik ben weggekomen, maar nu is het tijd voor die volgende stap. 

Mijn leven hangt aan elkaar van toeval. Ik groeide op in een tijd waarin het internet is opgekomen, misschien wel als allereerste generatie van deze planeet had ik die ervaring en toevallig als ik een Koning Wappie show ga maken schuift het verhaal van het dicht bij huis zijnde corona naar het meer abstracte Oekraine en maken wij allen live mee met welke eenvoud reeds de volgende oplichting om de hoek komt zetten en met welke eenvoud er kan worden omgeschakeld naar deze nieuwe verhaallijn. Al was het internet nog niet echt vrij toegankelijk toen ik geboren werd, ik herinner me niet anders dan dat ik de beschikking had over een computer. En wat doe je dan met zo'n ding? Spelletjes spelen natuurlijk! En porno downloaden! Voor ik 16 jaar oud was had ik meer stoute plaatjes gezien dan al mijn voorouders bij elkaar en voor de deugpronkers onder ons, ik ben daar zelf prima tevreden mee al is het natuurlijk wel apart om van zo iets simpels als het gebruik van een computer meer verstand te hebben dan je ouders, dat geeft een vrijheid! Het internet zorgt voor een andere kijk op de wereld en ik heb er dan ook grote moeite mee als mensen die realiteit ontwijken of nog erger, glashard ontkennen. "Ik leef liever zonder internet", of "Wat heeft het ons nu echt gebracht?" komen wel eens voorbij, welnu sta mij toe mijn conclusies met u te delen.

Door de communicatie mogelijkheden die het internet ons biedt is het voor mij mogelijk om op een willekeurige plek in de wereld op een toestenbord te rammen en voor u, de lezer, om het op iedere gewenste plek op de wereld te downloaden en te lezen. Deze vrije stroom van informatie zorgt ervoor dat een nietszeggende onbenul als ikzelf in zijn eigen tijd een enorme berg speurwerk kan verzetten naar ieder onderwerp wat tot mijn verbeelding spreekt. Dit kunnen verschillende exemplaren schaamlippen betreffen, maar bijvoorbeeld ook de geschiedenis van de Verenigde Naties.

Stel nu dat ik naar de geschiedenis van de VN op zoek ga, dan is er via het internet nog iets speciaals aan de hand, in de vroegere dagen van het internet was alles wat je tegenkwam ongefilterd. Dit zorgt ervoor dat je informatie op een andere manier ervaart met als gevolg, een totaal afwijkende wereldvisie van al diegene die de geschiedenis van de VN door een filter van de massa gevoed krijgen. Die afwijkende visie, die zorgt vervolgens voor conflict, ook dat heb ik door schade en schande moeten leren. Het zal vast allemaal aan het feit liggen dat ik zo'n enorme klootzak ben, maar gelukkig heb ik de waarheid aan mijn zijde, ten minste, als je het allemaal vanuit mijn filter wil bekijken, vanuit de blik van een globale valuta herverdeling en het einde van de dollar als wereldreserve munt.

Mondkapjes zijn slecht voor je gezondheid en dienen enkel als psychologisch drukmiddel, maar voor mij is dat een realiteit, ongeacht of een rechter hier hetzelfde over oordeeld als ik. Ik heb niet zo de behoefte om dat soort zaken uit de sloot te vissen, daarvoor is de huidige tijd veel te kostbaar, want ik ben er heilig van overtuigd dat de vrijheid die ik in mijn leven heb mogen geniet in rap tempo verloren zal gaan als mensen die deze vrijheid willen behouden zich niet weten te organiseren en dan wel het liefst op een andere manier dan we gewend zijn, want overheden zijn de meest dodelijke uitvinding in de geschiedenis van de mensheid! Niet 1 overheid zal langdurig toestaan dat zijn macht ondermijnd wordt en we zien vandaag de dag dan ook de eerste stappen richting het ontnemen van die vrijheden in de vorm van vrijheidsbeperkingen. Ik ben er van overtuigd dat het internet in zijn huidige vorm niet lang meer zal bestaan, maar toch bereid ik me niet voor op het moment dat het zo ver zal zijn. De overheid wordt gevorm door mensen, wij bepalen wat er wel of niet plaatsvind en daarom heb ik, zelfs 11 dagen voor het aflopen van mijn deadline, het volste vertrouwen in een goede afloop. 

Om die goede afloop nog wat te verduidelijken, daarin maak ik het mezelf erg gemakkelijk, want ik geloof namelijk dat alles altijd in de juiste manier plaatsvind, ook als dit betekend dat iets anders verloopt als ik het me vooraf had voorgesteld. Ik kan na mijn Koning Wappie seizoen terugkijken op 62 aaneengesloten geslaagde afleveringen waarin ik iedere belofte die ik heb gemaakt ben nagekomen. Stel dat ik die miljoen Nederlandse bitcoins in mijn zak mag houden, dan ben ik nog bezig met een houtsnijwerk van een schildpad waar ik de komende zomer al mijn energie in kwijt kan. Die vriendenactie van e-Gulden EFL gaat voorlopig toch nog wel door, want er zitten ook daar nog meer dan 3 miljoen e-Gulden EFL in de pot, dus als iemand mijn verhaal werkelijk begrijpt is die miljoen van mij ook nergens voor nodig, behalve voor het trekken van wat aandacht natuurlijk. 

Ik ben natuurlijk niet voor niets vertrokken uit Nederland. De situatie is behoorlijk hopeloos en ik hoop van harte dat ik er ooit wil terugkeren, maar als ik de laatste tijd zie hoe men er vodka door de gootsteen giet ben ik blij dat ik voldoende afstand heb genomen en mijn belastingcenten niet in dezelfde pot eindigen als van die verdwaalde zielen. Ik kocht mijn eerste e-Guldens voor 900 EFL per euro en na 8 jaar is de waarde nu 6 EFL voor een euro, dat is een waardestijging van zo'n 15000% en daarmee doet die munt het enorm slecht in mijn lange lijst van munten die in deze periode nog vele malen meer in waarde zijn toegenomen. Ik vraag me nog steeds af of echt niemand in de gaten heeft wat er aan de hand is, maar doordat mijn vragen steeds onbeantwoord blijven kan ik slechts concluderen dat dit inderdaad het geval is en men het kennelijk te druk heeft.

Er zijn inmiddels zo veel onderwerpen waardoor men zijn geloof in de staat kan verliezen, maar toch wil men niet tot die conclusie komen en blijft men meespelen, bijvoorbeeld met het spelletje van de rechtbank. Mijns inziens is shocktherapie de enige manier waarop een breed gedragen inzicht kan worden omgevormd en daarom vind ik mijn Liberland getinte e-Gulden EFL aanbod ook zo van toepassing zijn. Natuurlijk is het leuk om een miljoen uit te delen, maar die miljoen is eigenlijk slechts bijzaak. Het werkelijke doel is niet gebonden aan geld, maar aan het ontwikkelen van een narratief waarbij het nauwe bliksveld wat de wereld domineerd wordt opengebroken zodat er ruimte ontstaat voor alternatieven. Ik zie het slechts als mijn doel om mensen te verbinden. Ik heb geen oplossing voor uw problemen, maar herken slechts dat we die problemen uitsluitend kunnen oplossen als we daar met genoeg mensen over na kunnen laten denken. Tot de dag van vandaag is de groep enorm klein, beste Corona instromers die denken dat de revolutie morgen begint, ons groepje stelt geen fluit voor. De switch van de corona crisis naar de Oekraine crisis zou u voldoende inzicht moeten geven om te weten dat ik daarin gelijk heb, maar mocht dat niet overtuigend genoeg, bekijk dan gerust eens de State of the Union toespraak die recent is gehouden door de President van de VS. De aandachtsspanne van mensen is nu eenmaal niet erg lang en zonder de onderbewuste sturing van de hypnosekast die men tv noemt is het enorm lastig om mensen ergens toe te bewegen. 

De afgelopen periode, vanaf januari van dit jaar, heb ik mij ingezet om nieuwe vrienden van de e-Gulden aan te melden. Ik was daar sinds 2017 mee gestopt, omdat ik al wel had voorzien dat de instroom van kapitaal rond die periode gebruikt zou worden om de prijs op later moment tijdelijk te kunnen onderdrukken. Sinds dit jaar heb ik het weer eens geprobeert en kan ik slechts concluderen dat ik met recht de hoop heb opgegeven. Ik kan slechts van geluk spreken dat ik me inmiddels in een land bevind dat neutraler is dan Zwitserland en concluderen dat ik tot op heden de juiste beslissing heb genomen om mijn geboorteland en haar inwoners achter me te laten. Ach wat zou ik graag de gevaren van blockchain uit de doeken doen en vertellen hoe Ripple en Ethereum in combinatie met hardcore fake news er voor gaat zorgen dat men zijn grootste kans op financiele vrijheid door de gootsteen gaat gieten, maar ik kan slechts concluderen dat men het tot op heden niet van mij wil horen en daar heb ik dan ook vrede mee, net zoals ik met alles vrede heb overigens, ik was niet van plan om ooit geweld te gebruiken voor mijn plannen, buiten misschien wat ferme taal in 1 van mijn schrijfsels. 

Liberland lijkt misschien ver weg voor sommigen, maar er is in de afgelopen 7 jaar enorm veel werk verricht. Als ik vandaag zie hoe een tribunaal georganiseerd wordt door Reinder Fuelmich denk ik, goh, wat jammer dat niemand met mij wil samenwerken, dan hadden we dat tribunaal onder de Liberland vlag georganiseerd en had het weer een beetje meer gewicht meegekregen. Waarom toch steeds meespelen met mensen die de regels breken terwijl je ook gewoon je eigen regels kan maken? Ik vraag niet om uw geld, ik vraag slechts om kenbaar te maken dat je vriend kan worden van een alternatief geldsysteem. Een systeem wat reeds 8 jaar succesvol in gebruik is en waarvan ikzelf al een enorme hoeveelheid aan spullen en voedsel heb aangeschaft. Deze actie kost u geen geld, maar levert geld op, toch is het keer op keer teveel gevraagd om die stap te ondernemen en kiest men liever om zijn geldzaken in schuldgeld te verrichten, wel zo gemakkelijk natuurlijk. Het verbaasd mij niets dat de enige gewonnen rechtszaak van Viruswaarheid om hun bankrekening ging, wat dat betreft heeft het systeem genoeg van mij geleerd om te weten wat er gebeurt als je iemand van dat controlesysteem afsluit. Ok, ja, helemaal waar, ze wonnen ook nog een rechtszaak over de avondklok, daar kon ongeveer 3 uur van worden genoten, maar weet je wat nu zo leuk is van e-Gulden? Als je daarmee wint kan je er eten van kopen, of landen van bouwen, of... eigenlijk alles wat je maar wil, terwijl een gewonnen rechtszaak, ja zoals ik al eerder aangaf, mij doet dat dus niet zo veel, want ik leef naar waarheid van mijn gevoel en daar heb ik geen rechter voor nodig.

Bent u zo'n vrijheidsstijdende ondernemer die een cursus "ontdek jezelf" aanbied, compleet met zelfhulpboek voor een europrijs en daar BTW over afdraagt? Gefeliciteerd, ik ben blij voor u dat er een manier is waarop je in deze lastige tijd zorgt voor wat brood op de plank, maar van iedere 100% die u met vrijheid bezig bent gaat er 21% naar uw tegenstander. Bent u meer het type dat zijn ongenoegen graag oerend hard laat klinken en graag al clacsonerend mee wil rijden in een convooy? De accijnzen en BTW of brandstof zijn zo rond de 60%. Of bent u meer van het type dat graag rechtszaken voert om zijn gelijk te bewijzen? Naast uw tijd en plezier dragen 100% van de griffiekosten bij aan het salaris van BOA's die corona maatregelen handhaven, die het transgender onderwijs van kinderen fasciliteren en die het voeren van oorlog, soms buiten Europa en soms daarbinnen, bekostigen. Natuurlijk, ik weet wel dat het allemaal weer erg zwart-wit door mij wordt opgeschreven, maar stel dat u uw euro's nou om zou wisselen naar e-Guldens, dan kost dat helemaal niets. Op het moment dat er gewisseld wordt ontvangt u namelijk hetzelfde bedrag aan waarde terug waarna u zonder enige mogelijke vorm van censuur, zoals openbaar publiekelijk is vastgelegd in de broncode, uw geld vrij en naar eigen inzicht mag besteden. Wat zou het toch mooi zijn als wij leren begrijpen dat wij onze waardering voor elkaar ook op een andere manier kunnen uitdrukken dan in euro's en dan bedoel ik niet andere vormen van schuld zoals de dollar, maar juist vormen van bezit zoals goud of de Nederlandse bitcoin. Het inzicht is bijna niet aanwezig, maar door het gebruik van een ander waardeobject dan schuldvaluta zullen mensen andere keuzes gaan maken en de wereld op een andere manier gaan ervaren.

Nou goed, genoeg maar weer voor vandaag. Ik wil graag nog iedeeren uitnodigen om deel te nemen aan een volgende Engelse special die zal plaatsvinden op 16 maart. op die dag zal Aleks Svetski op audientie komen bij Koning Wappie, naar aanleiding van zijn deelname in de volgende video. Eventuele vragen kunnen worden gesteld via het e-Gulden forum, of tijdens de liveuitzending op 16 maart. Op deze dag vind ook de volgende NFT drop plaats, spaar alle 12 Yoshi NFT's!

Tot slot, wij maken onze realiteit. Wat je aandacht geeft zal groeien en met ieders medewerking gaan we samen zorgen voor een verschuiving van realiteit die er voor gaat zorgen dat wij ons niet meer hoeven te schamen voor mensen die hun vodka door de gootsteen spoelen omdat ze zijn bevangen door een hypnose die via de tv hun hele leven gijzelt. Het is wellicht geen goede boodschap, maar hoe langer men deze uitsteld, hoe meer pijn dat het zal gaan doen. Helaas is er na corona nu toch nog een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de dwaling. Na Libie, Irak, Afghanistan, Syrie en de covid plandemie moet nu Oekraine het ontgelden. Deze gang van zaken zal niet stoppen tot wij met elkaar sterk genoeg zijn om hiertegen voldoende gewicht te bieden. Tot op heden is dit niet gelukt en ik kan slechts beloven dat ik het vertrouwen niet zal schaden als mij de kans wordt geboden om het op mijn manier te proberen. 


Bedankt voor uw aandacht en een vriendelijke e-Gulden EFL groet van nabij Liberland namens Koninklijke Hoogheid Wappie,


Liberlander Yoshi Livo & Cactus Kriebelpink.
https://www.youtube.com/watch?v=L3cyJL_7GSk 

https://e-gulden.org/index.php/vrienden_van_de_e-gulden

https://twitch.tv/koningwappie

https://freiexchange.com/market/EFL/BTC

https://github.com/Electronic-Gulden-Foundation/egulden/releases

https://twitter.com/Ledger/status/1487066875016142853

https://e-gulden.org/downloads/nieuwsbrief_2022-1.pdf

https://odysee.com/@EFL:c/vriend:e

https://t.me/koningwappie

https://www.twitch.tv/videos/1419693732