Op weg naar 1 miljoen

23-01-2022

Sinds deze week is het aftellen begonnen. Op 19 maart 2022 viert e-Gulden EFL, de Bitcoin van Nederland, haar 8e verjaardag. Om dit te vieren is de Koning Wappie show begonnen met het dagelijks verloten van prijzen tot 25 e-Gulden EFL, tegen de huidige koers, die overigens een maand geleden nog de helft hoger was, is dat een waarde in euro's van ongeveer 3,75 die met iedere draai aan het Rad van Fortuyn aan 1 van de deelnemers zal worden verloot in onze metaverse knikkerbaan.


Tot aan de opkomende verjaardag van de Nederlandse Bitcoin gaan mijn cactus Kriebelpink en ik, Liberlander Yoshi Livo, campagne voeren door dagelijks om 17.00 uur Liberland-tijd (CET+1) ons een aantal uur toe te wijden op het uitdragen van 1 heel simpele boodschap, namelijk, !!!WORDT VRIEND VAN E-GULDEN EFL, DE BITCOIN VAN NEDERLAND!!! 


Ik vertel Kriebelpink wat verhaaltjes uit het verleden en hoe het volgens mij allemaal zo ver heeft kunnen komen en samen bekijken we een selectie van Nederlandstalige fragmenten die de huidige tijdsgeest voor ons duiden. Het leven is goed hier, op 25 kilometer van Liberland. Sinds een jaar of 2 wordt het me meer en meer duidelijk dat deze kant van EU grens echt een heel stuk fijner is om te vertoeven. Ik prijs me gelukkig dat ik me met Liberland bezig kan houden, maar merk ook hoe een eindeloze negatieve berichtgeving vol angst een uitwerking krijgt in de "Westerse" manier van leven. Nederland loslaten was de juiste stap, maar in de huidige tijd is er wellicht wel mogelijk wat in het verleden onmogelijk bleef.


Vriend worden van e-Gulden EFL is niet moeilijk, maar in Nederland wordt het geheel erg slecht begrepen. Sinds de Corona-afleiding in alle hevigheid is losgebarsten zijn sommige mensen nu zelfs zo geconditioneerd dat ze enkel nog negatieve gevoels ervaren bij het zien van een QR-code. Het gebruiken van technologie is zo taboe geworden, dat niemand meer open staat voor de gedachte dat je de beschikbare technologie ook in je voordeel kan gebruiken. De komende twee maanden zullen Kriebelpink en ik dan ook ons best doen om iedere show voornamelijk de positieve kant van de vriendenactie te belichten en op die manier hopen we dan nog vele tienduizenden nieuwe vrienden de weg naar de actie weten te vinden.


Op de 8 jarige verjaardag van de Nederlandse Bitcoin, op 19 maart 2022, zal er dan vervolgens op Twitch bekend worden of we aan de eisen van de 1 miljoen weggeefactie hebben voldaan, voorlopig gaat de beweging echter nog de verkeerde kant uit, want sinds de Bitcoin verjaardag stream zijn we tientallen procenten van ons doel verwijderd. Om het in het kort nog eens te herhalen, 1 miljoen e-Gulden EFL zullen worden uitgedeeld aan verschillende goede doelen, maar alleen als de vrienden van e-Gulden EFL genoeg indruk weten te maken op de rest van Nederland.


Kriebelpink en ik hebben er zin in en zijn inmiddels begonnen met het uitnodigen van de eerste gasten. Tot op heden hebben wij nog geen mededelingen te doen over toekomstige specials, behalve dan natuurlijk de special van 19 maart aanstaande. Wij hopen jullie alleemaal eens te mogen verwelkomen, danwel in telegram, tijdens 1 van de aankomende dagelijkse livestreams om 17.00 uur of als vriend van e-Gulden EFL, de Bitcoin van Nederland.