Verjaardag

16-09-2022

https://www.twitch.tv/videos/1605138980


Dag mannen van vrijheidradio, vandaag is mijn verjaardag en om die reden heb ik gevraagd of ik mijzelf tijdens deze show een cadeautje mag geven in de vorm van het voorlezen van deze tekst.


In de 36 jaar dat ik nu op deze aarde rondwandel heb ik al heel wat meegemaakt en dat wil ik hier met jullie delen, dus hou je vast, daar gaan we dan.


Wonderland: Ieder belofte die vanuit Wonderland richting mij is gemaakt werd gebroken. Ik ontving een kapotte accu die nooit werd vervangen en de enige keer dat ik als bewoner bezoek mocht ontvangen van de oprichters was toen ik een e-Gulden EFL donatieadres had gedeeld in de facebookgroep die ik voor Wonderland had opgericht. Binnen 24 uur werd mij medegedeeld dat dit niet de bedoeling was, terwijl dat de grondwet van Wonderland het tegendeel beweert. Ik liet me afbluffen, ze hadden waarschijnlijk nooit verwacht dat ik het zo lang zou volhouden. Jaren is er niets over gezegt, maar nu schijnt er een herlancering aan te komen. De boodschap van een nieuwe school met ander onderwijs zal worden gepubliceert door niemand minder dan, Viruswaarheid.


Viruswaarheid heb ik begin dit jaar benoemd in mijn intentie om 1 miljoen e-Gulden EFL weg te geven. Nadat ik eerder mijn lof over de club had uitgesproken werd mij door Willem Engel beloofd dat hij vriend zou worden van EFL, die belofte is nooit nagekomen, sterker nog, na alle vrolijke en opbeurende woorden van januari jl., die mij motiveerde om 63 aaneengesloten afleveringen van Koning Wappie te maken, ligt er, ondanks meerdere herinneringen, nog altijd 500 euro aan donatiegeld te wachten die niet is opgehaald en er is sinds die aflevering in januari nooit meer contact met mij opgenomen over waarom dat het plaatsen van zo'n simpel tweetje nou eigenlijk is uitgebleven. Als ik iemand zijn ideeen bagger vind, dan vertel ik iemand dat recht in zijn gezicht. De totale stilte vind ik meer dan achterbaks en naast dat er sindsdien dus besloten is om wel iets te gaan doen met Wonderland, zonder dat ze dus daarover dus ook maar met mij contact opnemen, terwijl ik daar het langst heb gewoont van alle andere bewoners, gaan ze ook nog eens in zee met de ontkenning van geld dat zich Florijn laat noemen.


Florijn is een gecentraliseerd digitaal sociaal krediet systeem en heeft dus een bestuur. Die moet je eerst 100 euro betalen voor je mee mag spelen, maar alleen als die mensen je aardig genoeg vinden zal je worden toegelaten tot de besloten club. Denk maar niet dat deze mensen het durven om over e-Gulden EFL te spreken, want dan vallen ze meteen door de mand, dat soort marktwerking doet men binnen die gelederen af als speculatie en dat is zo iets vies, dat moet je natuurlijk helemaal niet willen als mens, maar reken er maar op dat de meeste een hypotheek hebben. De club is slim genoeg om zichzelf als betaalsysteem neer te zetten, dan weet iedereen tenminste dat het geheel niets waard is, behalve als je in de bubbel zit natuurlijk. Stel dat ik een Florijn rekening zou hebben, dan kan die worden afgesloten als ik daar iets ongewenst mee zou doen, zoals bijvoorbeeld e-Gulden EFL verhandelen. Ik heb vernomen dat ze zich laten crowdfunden om papieren briefjes met getallen te laten drukken, want ja papieren schuld, daar hebben we in het verleden zo veel goede ervaringen mee. Dat je vriend kan worden van e-Gulden EFL en dat er nog een paar ton aan euro's te verdienen is, nee daar beginnen ze maar niet aan, want speculeren is slecht, je kan veel beter bedelen om in je behoefte te voorzien. 1 e-Gulden blijft natuurlijk altijd gewoon 1 van de 21 miljoen e-Guldens, terwijl de hoeveelheid Florijn die in omloop is zal fluctueren naar gelang het bestuur van de club daar trek in heeft, maar deze club gaat het natuurlijk anders doen mensen, want dit bestuur bestaat echt uit toppers! Nou, niet dus. Mensen worden dom gehouden met voorlichtingsavondjes waarin eenzijdige informatie wordt verteld om zichzelf maar zo rooskleurig mogelijk te kunnen presenteren. Geen volledig verhaal over alternatieven, wat ik bij tBrabantKWARTIERTJE wel altijd probeerde te brengen. Daarbij heb ik altijd bewust NIET uitgelegd hoe je van euro's naar e-Gulden EFL moet wisselen, wat natuurlijk uiteindelijk wel een keer moet gebeuren als je die EFL's wil kopen. Het omwisselen vereist nogal wat kennis en op deze manier weet je ten minste zeker dat de mensen die toch de stap maken kundig genoeg zijn om dat zelfstandig te ondernemen. Als er vervolgens genoeg mensen zijn die deze kans willen oppakken zullen die een basis vormen voor anderen om daar vertrouwen uit te putten.


tBrabantsKWARTIERTJE.info was mijn versie van Florijn en is ongeveer gelijktijdig gestart. Ook ik heb ooit mijn eigen LETS proberen te introduceren, maar ik had natuurlijk niet de steun en samenwerking met partijen als Viruswaarheid of Wonderland die er eerder op uit zijn om mij tegen te werken. Daarnaast kwam ik erachter dat het een ondergeschikt systeem zou zijn aan dat van cryptogeld, omdat het dus de zwakte kent dat er 1 centraal orgaan bepaald wat er wel en niet kan gebeuren. Toen kwam daar later ineens e-Gulden EFL en dat voorstel is nog altijd vele malen interessanter.


e-Gulden EFL is de Bitcoin van Nederland. Niet alleen zijn er net als bij Bitcoin in totaal 21 Miljoen eenheden in omloop gebracht, ze worden ook net als bij Bitcoin verstrekt aan degene die een bijdrage leveren aan het netwerk. Iedereeen, ongeacht huidskleur, geloof of geaardheid kan zonder toestemming van een derde partij interacteren met het protocol van e-Gulden EFL en dat protocol is nagenoeg onveranderd sinds het begin. Daarna zijn natuurlijk alsnog mensen nodig die er mee interacteren en al is dat al 8 jaar op een minimaal niveau, het bestaat nog steeds omdat er dus mensen zijn die waarde hechten aan die principes. Het kan zo veel meer zijn, maar helaas wordt op mijn initiatieven ook bij deze club geen gehoor gegeven. Er is ooit op mijn aanraden een spaarplan gestart in 2016, maar toen ik dat aan het begin dit jaar voor het eerst in lange tijd weer eens publiekelijk benoemde viel het geheel meteen stil, dat zijn nog eens vrienden waar je op kan vertrouwen. Met zo'n inzet en karakter ga je er gewoon niet komen. Dan is het afwachten tot je doodbloed of de overheid het strafbaar maakt, wat alleen kan gebeuren als niemand begrijpt wat zo'n verbod in zijn leven betekend en op dit moment zijn er maar amper mensen die zich dat beseffen, omdat ze dus allemaal dom worden gehouden door mensen die om wat voor reden dan ook dat verhaal niet aan het grote publiek willen overdragen. Via Liberland heb ik daar 1x zelf de mogelijkheid voor gekregen en die heb ik uiteindelijk niet gepakt, anders was alles anders gelopen, maar hopelijk begrijpen jullie mij als ik zeg dat ik met zulke back-up en support erg blij mag zijn dat ik het niet in mijn 1tje heb gedaan.


Liberland is voor mij, net als Bitcoin en e-Gulden EFL een teken van hoop. In de afgelopen jaren is er een verhaal opgetuigd waar ik echter wat minder blij mee ben. Vandaag de dag is Liberland een hele kleine cult, een groepje van wellicht 50 mensen die allemaal een baan bij de overheid ambieeren. Ze tuigen al 7 jaar een systeem op wat nooit gelanceert gaat worden, maar in plaats daarvan ieder jaar een andere groep ontwikkelaars kiest om er een verhaaltje over te vertellen. Er zijn al miljoenen dollars mee opgehaald, maar omdat de leiding slecht van vertrouwen is en veel te gierig van aard, zal niet 1 bedrag wat daar aan wordt overgemaakt ooit genoeg zijn om de doelen te bereiken. In al die jaren dat ik mij verzet tegen de grootste criminele organisatie die de wereld ooit gekent heeft, heb ik 1 moment gehad waarop ik door alles en iedereen gelijk zou krijgen. Dat was het moment waarop diezelfde criminele organisatie waar ik mij tegen verzet had besloten dat het wellicht een goed idee zou zijn om mij in hun team te krijgen. Het duurde ongeveer 30 seconden en wat heb ik een geluk gehad dat ik die dans ben ontsprongen. Ik zal nooit weten hoe het mij was verlopen, maar dat het allemaal een heel stuk anders was gegaan staat vast. Wellicht had ik vandaag de dag als WEF adept rondgelopen, net zoals de huidige Liberlandclub ook zo'n positie ambieert. Zoals ik al zei, ik mag van geluk spreken dat er een beschermengeltje over mijn schouder meekijkt die zo af en toe van zich laat horen. Het verhaal van Liberland ligt echter nog volledig open en kan aangepast worden, als daar tenminste voldoende animo voor is.


Zoals jullie kunnen horen willen de mensen tot op de dag van vandaag niet echt naar me luisteren of op mijn manier samenwerken en dat is natuurlijk hun goed recht. Ik heb het aan mijzelf te wijten dat ik steeds maar weer zo goed van vertrouwen ben om te denken dat mensen daadwerkelijk iets willen veranderen en iets nieuws durven omarmen zoals ik dat ook ooit gedaan heb, maar in plaats daarvan heb ik nu geleerd dat ze juist allemaal willen vasthouden aan wat ze al kennen. Wat zou het toch mooi zijn als een rechtbank recht kon spreken, heel romantisch om aan vast te houden, bijna net zo romantisch als de gedachte dat een derde partij jouw financiele belangen gaat behartigen. Ik begrijp het inmiddels ook wel, want als nutteloze eter heb je in Nederland in de afgelopen decennia natuurlijk een paradijselijk bestaan gekent, maar zoals ik al jaren voorspel is het een onhoudbaar bestaan wat drijft op uitbuiting, onderdrukking en corruptie. Als je een beetje zelfstandig kan nadenken begrijp je dat zo iets onmogelijk duurzaam kan blijven bestaan en je uiteindelijk zelf een keer ten prooi gaat vallen aan het systeem wat je zo braaf voedt en nu de boomer-generatie zijn pensioen gaat ontvangen krijgen ze als risicogroep ineens ongeteste gifspuiten aangeboden, das lekker verdienen hoor, iemand zijn levensverzekering binnenstrijken bij overlijden. Ook vandaag zitten we hier weer tijdens seizoen 10 aflevering ...(29?), net zoals iedere andere week in de afgelopen 10 jaar met momenteel weer (AANTAL) luisteraars en kijkers die live meedoen. Laten we ruim denken en veronderstellen dat er nog eens 10x zo veel mensen de aflevering later deze week terug luisteren, dan stelt dit hele gebeuren natuurlijk helemaal niets voor. Nu maakt me dat natuurlijk weinig uit, maar zoals je hierboven kan lezen verwerk ik alleen maar tegenslagen en dat maakt het moeilijk om het plezier te blijven vinden.


Zoals jullie wellicht gemerkt hebben scheld ik er sinds een paar maanden behoorlijk op los. Ik heb het zo enorm gehad met al die aanstellers in Nederland die nu beginnen te huilen omdat ze wellicht geen tomaten kunnen eten in december. "Nee, natuurlijk niet!!", wil ik dan roepen, in december zijn er spruitjes! Laatst is er weer wat nieuws gestart, Niet Mijn Schuld noemt men het. Het arrogante lef om dat te beweren toont voor mij echt aan hoe weinig Nederlanders in de gaten hebben wat er staat te gebeuren en hoe totaal wereldvreemd die mensen eigenlijk zijn... Niet jullie schuld?? Het is juist niemand anders DAN jullie schuld. Waar waren de mensen toen er protesten werden gelopen tegen de oorlog in Irak? Ik liep mee om de mensen te vertellen dat ik in de overtuiging ben dat de Bush-regering de Twintowers zelf had opgeblazen en de massavernietigingswapens helemaal niet bestonden, maar er waren daar slechts een handjevol mensen aanwezig. De rest van Nederland had het veel te druk om zich te verlaven aan de goedkope energie die van Irak en Libie werden afgestolen en nu je terroristenbestaan als Nederlandse belastingbetaler ontmaskerd wordt ga je nog lopen klagen ook?  Door toeval ben ik uitgekomen in Servie, zoals eigenlijk mijn hele leven van toevalligheden en bijzondere timing aan elkaar hangt. Ik heb nooit iets zelf gestart, maar slechts gebruik gemaakt van wat er in mijn leven op mijn pad komt. Waar ik wel schuldig aan ben is dat ik vervolgens met de grootst mogelijke passie en overtuiging mijn omgeving heb proberen uit te leggen waarom ik die keuzes maak, maar als daar al naar wordt geluisterd weigert men mij daar zelf over te informeren of feedback te geven, want aan zo'n geheimpje kan je best wat voordeel trekken voor jezelf. Ik heb in de jaren dat ik in Servie verblijf een enorm respect gekregen voor de mensen die mij volledig omarmen en opnemen in hun gemeenschap, terwijl ze weten dat ik en mijn familie via belastingen hebben meebetaald aan de bommen die ze in mijn levende jaren hier om de oren hebben gekregen. Als ik bij mijn voordeur op de fiets stap duurt het ongeveer 2 minuten tot ik op de plek ben aangekomen waar de dichtsbijzijne is ingeslagen, maar ik ben hier welkom en volledig gelijkwaardig aan alle anderen. Er is geen haat of afgunst dat ik in Nederland ben geboren terwijl ik van mijzelf niet zou weten hoe ik zou reageren als ik iemand uit een land tegen zou komen die mijn familie met bommen heeft bestookt. In de jaren daarop was het leven hier behoorlijk zwaar. Tomaten in december? Je mocht blij zijn als de elektriciteit 12 uur per dag werkte. Het is mij ook een keer overkomen gewoon overdag viel ineens in de hele wijk de stroom uit, dat deed echt wat met me en dus sprak ik daar over met de mensen, zodoende dat ik te weten ben gekomen dat stroom of warm water voor mijn leeftijdsgenoten die hier zijn geboren helemaal niet zo vanzelfsprekend was. Sindsdien merk ik bijvoorbeeld na het sporten dat ik degene ben die het langste onder de douche blijft staan. Ook vriendinnetjes hebben in de ochtend maar een paar minuten nodig terwijl ik soms baal dat ik de boiler al heb leeggedoucht. Het is zo maar 1 van de gewoontes die voor mij aantonen hoe verwend de mensen in Nederland zijn groot gebracht.


Nederlanders vind ik inmiddels zo achterbaks dat ik me schaam dat ik als zodanig geboren ben, daarom ben ik ook naar Liberland vertrokken, omdat ik me totaal niet kan vinden op de manier waarop Nederlanders in het leven staan. Als ik de socialistische uitspraken hoor over het opknippen van tech bedrijven omdat ze te veel macht zouden hebben springen mijn nekharen overeind, nee natuurlijk is dat niet de oplossing, dan wil je juist alleen maar een grotere overheid en die overheid is juist het probleem! In plaats van de macht uit handen te geven moeten mensen beseffen dat hun handelen consequenties heeft en dat besef zal nooi groeien als je ze steeds maar weer dom houdt. Youtube of facebook hebben alleen maar veel macht als mensen er voor kiezen om hen die macht te geven. Het is een heel vervelend verhaal om te accepteren en dat begrijp ik best, maar hoe lang wil je nog blijven ontkennen dat je welvaart is opgebouwt door oorlog en diefstal en censuur en corruptie en uitbuiting en en en en en en en? Ik zag laatst een filmpje van zo'n kansloze druktemaker die op zijn vakantie in Turkije boos wordt omdat alles zo goedkoop is en vervolgens beweert dat ie in Nederland wordt opgelicht. Ja, dat komt dus omdat die mensen daar ook maar amper iets te besteden hebben, dat slavensysteem heb jij dus jarenlang onwetend uitgebuit, met je achterlijke kop. Gelijkheid in Nederland, iedereen is voor, blijkt ook weer uit bijvoorbeeld de morele grootheidswaanzin door e-Gulden EFL te negeren omwille van speculatie, maar als het betekend dat jouw leven gelijk gaat zijn aan dat van een gemiddelde aardbewoner, dan is het ineens niet jouw schuld en ben je niet solidair? Dan kan je ineens wel een rondje Wappie Pride meelopen, omdat het dan opeens allemaal zo oneerlijk is? Laat me niet lachen, of beter gezegt, huilen. Wie wil er nu deel uitmaken van zo'n groep kansarme sukkels? De politiek gaat echt niet toegeven en als je mij ook maar een fraktie van die middelen zou toekennen die daar ter beschikking staan verzin ik nog wel een 10x zo groter lulverhaal als corona oekraine, 9/11, irak, Libie en ga zo maar door bij mekaar. Het enige wat je moet doen is afstand nemen van die leugens en alles wat daarmee te maken heeft en dan kan je opnieuw beginnen. Ik begrijp dat deze stap door mijn jonge leeftijd en de opkomst van internet voor mij makkelijker was om te maken, maar daarom ben ik ook zo erg hoopvol dat jongere mensen dan ik dit verhaal wel gaan oppakken, die zijn door de komt van internet namelijk een heel stuk minder diep verzonden in de hypnose en gewoontes van die oudere generatie. De jeugd heeft de toekomst, maar laat ik voor mezelf spreken dat men in mijn ervaring het verhaal van de jeugd eenvoudigweg niet wil horen. Men kijkt liever weg en verkleint zijn eigen wereld, bijvoorbeeld door een gesloten geldsysteem waar je nergens in de wereld wat aan hebt, omdat er buiten die vastgestelde waardes van jouw, steeds kleiner wordende bubbel, wordt ontkent dat waardes fluctueren met de tijd. Die mensen houden vast aan de veilige wereld waarin het NOS journaal verteld hoe de wereld in elkaar steekt, of voelen de noodzaak om dit nieuws te weerleggen, omdat het hen zogenaamd niet aanspreekt. De wereld is zo veel groter en mijn boodschap is dus ook altijd geweest dat we voor het eerst juist het veel grotere plaatje kunnen laten zien en dat dus ook zouden moeten doen. Niet inzoomen op een enkel probleem van een individu en aan iedere afleiding aandacht schenken, maar gewoon de hoofdzaak benoemen. Er is een pedoclub die al sinds de Tweede Wereldoorlog en daar voor de wereld uitbuit en als je met Nederlandse ouders in Nederland geboren bent heb je er tijden lang optimaal profijt van gehad terwijl je alsnog zelf werd uitgebuit.    

Wat ben ik toch weer teleurgesteld dit jaar in die Nederlanders, maar deze keer dus zo erg dat ik de hoop verlies. Mensen worden zoetgehouden met simpele verhaaltje en zijn dus nog steeds niet klaar voor de rauwe waarheid, namelijk dat ze sinds de Tweede Wereldoorlog als onderdanen van een enorme criminele organisatie hebben geprobeert om de hele wereld naar hun hand te zetten. Maar helaas voor alle mensen die dat wel een mooi sprookje vonden, Syrie bleek een brug te ver en dat sprookje, wat voor anderen een nachtmerrie was, veranderd daarom in een nachtmerrie waar er voor anderen weer sprookjes gaan ontstaan. U heeft gegokt op Amerika en bent nu voor het eerst sinds jaren aan het verliezen, al hebben de meeste dat niet in de gaten of zitten nog in de ontkenningsfase. De Paus zal voorlopig nog wel kunnen bedanken voor die bloemen, maar ook hij ziet wat er staat te gebeuren, want al zijn kerken hebben bericht gekregen dat het geld voor 1 oktober bij de bank van het Vaticaan dient te worden ondergebracht. Nu is oktober in de geschiedenis de maand bij uitstek dat de financiele markten klappen en ik voorzie dan ook een heleboel mensen die volledig verrast zullen worden bij wat er komen gaat. Ik verwacht nog een fake news golf die de prijzen van alles naar beneden zwengelt. Met genoeg hypnose worden mensen vanzelf gedwongen om alles van waarde en bezit te gaan verkopen en dan betaald dat lulverhaal waarom alles juist dan ineens zo weinig oplevert zich maximaal uit, de grootste rugpull in de geschiedenis van het menselijke bestaan, we zullen zien en laten we voor de Nederlandse pensioenspaarder maar hopen dat ik geen gelijk heb.


Het is wat het is, maar ik heb voor mezelf besloten dat het bij deze genoeg is geweest. Ik voorspel bij deze een enorme zware winter voor Nederland, omdat men nog altijd zo verwaand is dat ze denken voor andere mensen een beslissing te moeten maken door bijvoorbeeld informatie achter te houden of te verdraaien. Ik heb mijn best gedaan en als ik ooit weer de behoefte heb om van me te laten horen dan zal ik ook zeker niet schromen om dat te doen, maar deze winter ga ik mij inzetten om te proberen echt een bijdrage te leveren aan de mensen met wie ik hier samenwoon. Ik verwacht inmiddels niet meer dat ik ooit nog naar Nederland terug wil, want die mensen zijn zo arrogant dat ze liever kapot gaan dan dat ze met mij willen samenwerken, nou dan wens ik ze daar veel plezier mee, maar dan wordt het voor mij tijd om die realiteit te accepteren. Ook vandaag lees ik weer in het Nederlands voor, maar die taal is waarschijnlijk niemand is een straal van 100 kilometer rondom mij machtig en misschien ook wel, het zal vast niet de eerste keer zijn dat er iemand achter mijn rug om meekijkt, maar dat is dan weer iets waar ik zelf dus geen aandacht aan besteed, ze doen maar. Ik ga me richten op het beter beheersen van de Servische taal en dat is voor aankomende winter eigenlijk wel voldoende. Nederlanders willen ofwel een energietransitie volgens agenda 2030, ofwel willen ze dom gehouden worden door naar mensen te luisteren die enkel hun eigen belang dienen. Een teken dat het toch nog goed gaat komen is voor mij de e-Gulden koers, die ik bij deze tot de wakker-O-meter van Nederland benoem. Zo lang de koers van de Nederlandse Bitcoin niet op 1 euro staat is Nederland nog diep in slaap en heb ik daar dus niets te zoeken. 


7 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met jullie mannen van vrijheid radio. voor 1 euro kocht je toen 300 e-Gulden EFL en dat was al een behoorlijke stijging sinds ik ze had aangeschaft. Vandaag de dag koop je voor 1 euro nog een stuk of 10 e-Guldens en ik geniet dus al jaren van de hyperinflatie van waardeloos schuldpapier. Het mag kennelijk niet verteld worden en al helemaal niet worden gevierd. Het wordt nog liever afgeschilderd als speculatief pyramidespel voor criminelen en men blijft maar hangen in de gedachte dat er iemand ergens de baas moet zijn. Ik zal bij deze nog een donatie doen waarmee ik hoop dat er voor de komende tijd nog prijzen worden weggegeven op het rad bij toekomstige uitzendingen van Vrijheid Radio en bij deze mogen alle luisteraars van deze uitzending mij een e-Gulden EFL adres sturen waarop ik 36 e-Gulden zal overmaken, ter ere van mijn 36 jarige verjaardag en voor de LiEFhebbers zijn er nog altijd Yoshi NFT's die ik ook graag als cadeautje opstuur via het sBCH netwerk. Hopelijk gaan mensen het ooit leren te gebruiken in hun voordeel, want het zal een verrijking van hun bestaan betekenen. Na deze uitzending zal ik wellicht nog eens meekijken met een uitzending van vrijheid radio op twitch, maar verwacht mij niet meer in de show zo lang EFL niet op een euro staat. Ik ga ook de telegram chat kanalen dichtgooien en de aanstroom van nieuwe artikelen op mijn blogwebsite sgulden.nl zal tot een minimum gereduceerd worden. De dagelijkse meme's op facebook, instagram en twitter zullen worden stopgezet, want ook daar zie ik geen toekomst meer in. We staan aan de vooravond van een enorme gebeurtenis die de geschiedenisboeken zeker zal gaan halen en aangezien ik niemand heb kunnen vinden die met mij wil meepraten heeft het voor mij ook geen zin om het nog langer te proberen, vanaf nu is het ieder voor zich en je raad het al, dat is NIET MIJN SCHULD, ik vind wel wat beters om mijn tijd aan te besteden.